MISSA INTE DITT ANDELSSPEL

VÄLKOMMEN TILL SPELTIPSPROFFSENS ANDELSSPEL

Våra experter har tagit fram andelar för alla våra medlemmar och intressenter. Det kostar ingenting att vara med. Det enda du betalar är för dina andelar.

VÅRA AKTUELLA ANDELAR

 
 
Stryktipset
 
 
V75 Stora
 
 
v75 lilla
 
 
V86 Stora SLUT
 
 
v86 Lilla SLUT
 
 
Europatipset SLUT

SPELTIPSPROFFS REKOMMENDERAR

Endast 6x omsättningskrav

18+. Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | Min. 1,50 odds. | oms. 6x | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.  Läs fullständiga regler och villkor här

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning. Min odds 1.8


18+ år | spela ansvarsfullt | stödlinjen.se. Spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här.

Stryktipset banner system andelar

SPELA TILLSAMMANS – EN DEL AV SVENSKA SPEL OCH ATG

Spela Tillsammans är verkligen en fantastisk funktion som Svenska Spel har introducerat för att göra spelupplevelsen ännu mer spännande och prisvärd. För de som älskar att spela på Stryktipset kan det ibland bli kostsamt om raden är svår och man behöver satsa mycket pengar för att öka sina chanser att vinna. Men med Spela Tillsammans kan man istället gå samman med andra spelare och dela på kostnaden för raden. Detta innebär att man kan satsa mer pengar och därmed öka sina vinstchanser utan att behöva spendera lika mycket som om man spelade ensam.

Läs mer

SENASTE INLÄGG FRÅN OSS

Att vara med i ett andelslag

Att vara med i ett andelslag kan vara en spännande och en rolig upplevelse för alla spelintresserade. Genom att gå med i ett lag kan du dela på kostnaderna och öka dina chanser att vinna stora priser. Här kommer en steg-för-steg guide om hur du går med i ett andelslag och hur du själv kan starta ett.

Välj ditt lag

Först och främst behöver du välja det lag du vill vara med i. Det kan vara ett lag som redan finns eller så kan du själv starta ett nytt lag. Om du väljer att gå med i ett befintligt lag kommer du att behöva klicka på knappen som tar dig till lagets andelssida på Svenska Spel. Där kommer du att bli ombedd att logga in med ditt Bank-id för att bekräfta din anslutning till laget.

Bekräfta ditt val

När du har kommit till lagets andelssida kommer du att få en bekräftelse på att du har valt att gå med i laget. Du behöver bara trycka på “ok” för att slutföra processen.

Köp en andel

För att vara med i spelet och ha en chans att vinna måste du köpa en andel i laget. Detta gör du genom att klicka på spelet som andelsläggaren har lagt upp. Där kan du välja att köpa en eller flera andelar, beroende på hur mycket du vill satsa. Vanligtvis finns det 50 andelar tillgängliga i varje andelslag.

Bekräfta ditt köp

När du har valt dina andelar behöver du bekräfta ditt köp genom att klicka på “bekräfta”. Detta kommer att slutföra processen och du kommer nu vara med i laget och ha köpt en andel.

Spela spelet

När andelsläggaren har lämnat in kupongen kommer spelet att finnas tillgängligt under “mina spel” på Svenska Spel. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att alla rätt för att vinna stora priser tillsammans med ditt lag.

Om du vill starta ditt eget lag

Om du istället vill starta ett eget lag är processen liknande. Du behöver bara följa stegen ovan för att starta ditt lag och bjuda in andra spelare att gå med. När laget är fullt kan du byta ut länken för att undvika att fler går med i laget. Det är enkelt att komma igång och snart kan du och ditt lag vara med och tävla om fantastiska vinster.

Sammanfattningsvis, att vara med i ett andelslag kan vara en spännande och gemenskaplig upplevelse. Genom att dela på kostnaderna och öka dina chanser att vinna kan du njuta av spänningen i att spela tillsammans med andra. Oavsett om du väljer att gå med i ett befintligt lag eller starta ett eget, är det viktigt att följa stegen ovan för att vara säker på att du är med i spelet. Lycka till och ha kul med ditt andelslag!

Lägg ett andelsspel

Lägga ett spel i ett andelslag är en spännande och gemensam upplevelse där du har möjlighet att vara med och vinna stora priser tillsammans med ditt lag. Här kommer en guide om hur du lägger ett spel och vad du kan förvänta dig när det gäller vinster.

Köp andelar

När laget är startat kommer spelet att delas upp i 50 andelar. Varje person kan köpa upp till fem andelar för att så många som möjligt ska få chansen att vara med. Det är viktigt att notera att andelar kan köpas fram till 30 minuter innan spelstopp eller tills alla andelar är slutsålda. Eftersom efterfrågan är hög är det viktigt att vara snabb på knappen för att säkra dina andelar.

Spela tillsammans

Att spela tillsammans är både roligt och givande. När alla andelar är sålda kommer spelet att läggas och ni kan se den aktuella raden under “Mina Spel” på ditt eget Svenska Spel-konto. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att alla rätt för att vinna stora priser tillsammans med ditt lag.

Proportionell vinst

Om laget vinner kommer vinsten att betalas ut proportionellt till antalet andelar du äger. Om du till exempel har fem andelar av totalt 50 kommer du att få 10% av vinsten, medan en andel ger 2%. Det är viktigt att komma ihåg att pengarna inte stannar kvar i bolaget utan de betalas direkt in på spelarens egna spelkonto. Det innebär att du kan använda dina vinster för att köpa nya andelar varje gång det finns ett nytt tips att spela på. Eller så kan du ta ut dina pengar eller spela annat som Svenska Spel har att erbjuda.

Dröm stort och spela tillsammans

Att vara med i ett andelslag ger dig möjlighet att drömma stort och spela tillsammans med andra entusiastiska spelare. Tillsammans kan ni jobba mot att få 13 rätt och ta hem stora vinster. Framtiden är er och det är inget att tveka på. Var med i ett av våra lag och låt oss spela tillsammans för att uppnå gemensamma mål och vinna fantastiska priser.
 
Sammanfattningsvis är att lägga ett spel i ett andelslag en spännande och rolig upplevelse där du har möjlighet att vara med och vinna stora priser tillsammans med andra spelare. Genom att köpa andelar och spela tillsammans ökar du dina chanser att vinna och får möjlighet att dela på kostnaderna. Var inte rädd för att drömma stort och ta chansen att vara med i ett andelslag. Tillsammans kan ni uppnå fantastiska resultat och ha kul på vägen. Låt oss spela tillsammans och se vad framtiden har att erbjuda!