Speltips: West Ham – Brentford 26/2

West Ham VS Brentford Speltips

Speltips: West Ham – Brentford 26/2

Premier Leagues omgång 26 går mot sitt slut, men ett hett möte mellan West Ham United och Brentford står på kvällens schemat först. 21.00 ikväll går visselpipan av, och vi jobbar in en förhoppningsvis målrik och rolig fotbollsmatch!

West Ham – Matchinfo

Nu ska det blåsas bubblor på London Stadium, när man tar emot en het bikupa från Brentford! West Ham United står för ett gäng ganska svaga insatser i ryggen, där man inte lyckats vinna på åtta hela matcher, där även FA-cupsmötena mot Bristol inkluderas. Tre raka matcher utan att hitta nätet, i matcherna mot Manchester United, Arsenal samt Nottingham Forest. Efter senaste hemmamatchen där man åkte på stordäng mot Arsenal med hela 0-6 är det läge att visa sina supporters varför de behövs. Nu måste man rycka upp sig.

Då nykomlingen Kalvin Phillips drog på sig ett rött kort mot Forest, kommer vi nog se Thomas Soucek kliva in på det centrala mittfältet, vilket jag ser endast som positivt. Phillips har inte gjort något större avtryck i West Ham sedan han anlände, och jag tror att han kan behöva lite fler inhopp innan det klickar bättre. West Ham har inte så mycket till val mot Brentford. Det måste nätas. Vi skriker in Jarrod Bowen på måndagskvällen helt enkelt!

West Ham

Brentford – Matchinfo

Bikupan åker på besök med en dundertaggad trupp. Av de senaste fem matcherna har man fått stå emot Manchester City två gågner, Liverpool och Tottenham. Inga favoritmöten där man åkte på däng helt enkelt. Utöver dessa plockar man med sig tre trygga poäng på bortaplan mot Wolves, där man gjorde en imponerande insats.

Ivan Toney har visat varför han saknats i truppen senaste året. Fyra mål redan gjorda, och fler ser det ut att bli. En otrolig spelare som även bekräftats lämna efter säsongen. Frågan återstår var han är landar. Med Mbuemo, Brentfords skyttekung, borta är Toney en räddare i nöden. Jag tvivlar inte på att vi ser minst en balja gjord av engelsmannen idag.

Brentford

Speltips: West Ham VS Brentford

Verken West Ham eller Brentford har visat några större kvalitéer i försvaret i år. Jag ser en livlig matchbild framför mig, där båda lagen kommer att kämpa för att få kontrollera boll. Med kontringsstarka Toney och Bowen i vardera lag vill jag definitivt tro på mål i båda näten. Båda lagen gör mål @1.64 spelas med 2 Units. Stort lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.64
West Ham - Brentford
England - Premier League
2024-02-26 21:00
Speltips: Båda lagen gör mål
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.