Speltips: Southampton – Millwall 24/2

Southampton vs Millwall Speltips

Speltips: Southampton – Millwall 24/2

Lördagens 60-matcher är många, men jag tror mig har hittat något fint i mötet mellan Southampton och Millwall här. Ett gäng frustrerade värdar inför ett möte mot gästande, svaga Millwall.

Southampton – Matchinfo

Southampton kommer från en frustrerande förlust i veckan mot gästande Hull. Ett Hull som helt klart undervärderades och sågs som plockmat för The Saints. För den något mer insatta kan vi dock se ett Hull som gjort otroliga framsteg efter de värvningar man gjorde under januarifönstret. Hull ska inte längre ses som någon plockmat med andra ord. Starka Hull gjorde ett fint jobb på bortagräset. Helt annat möte står på spel här nu dock. Saints står återigen på hemmagräset i St.Mary´s Stadium, där man är som starkast. På toppen hittar vi supermannen Adam Armstrong som nätat hela 16 gånger denna säsong. Med honom på topp ser vi absolut minst en balja från engelsmannen. Bakåt har vi bland annat Kyle Walker-Peters som gör ett otroligt jobb försvarsmässigt och framspelsmässigt.

Med både Che Adams och Stuart Armstrong som endast är ett gult kort ifrån avstängning står man utöver det med en stark trupp att fronta med. Jag tror starkt att man vill visa sina fans vad man faktiskt går för, och att veckomatchen är något för alla att glömma. En simpel vinst ska man kunna jogga hem här i min åsikt. Southampton jagar andraplatsen och ser sig själva endast två poäng bakom nuvarande Leeds, som under fredagskvällen ska se sitt öde mot Leicester som kommer på besök. En vinst för gästande Leicester innebär att man har möjligheten att knipa andraplatsen och därmed direkta uppflyttet.

Southampton Speltips

Millwall – Matchinfo

Även Millwall kommer med sin bästa startelva som gäster, men trots detta ser jag inte hur man ska kunna ta med sig poäng här. Endast ett mål gjort från de senaste fyra spelade matcherna, annars har man inte lyckats hitta nätet. Bedrövlig svacka för gästerna, som även är påväg ner mot nedflyttningsplatserna i botten. Ynga poängen ifrån QPR, som jag personligen tror kan flytta sig uppåt här nu. Ingen lätt situation för gästerna med andra ord.

Senaste två matcherna har båda spelats på hemmaplan. Dessa mot Ipswich samt Sheffield Wednesday, där båda slutade i solklara förluster. 4-0 samt 2-0. Jag har som sagt svårt att se Millwall ta med sig någonting från denna match, och det kanske till och med är bäst att vila några gubbar inför kommande matcher. Är det värt att slita ut sig här?

Millwall

Speltips: Southampton VS Millwall

Southampton är det absolut starkare laget i denna drabbning. Jag väljer att investera 3 Units på Southampton -1.0 på asiatiska marknaden. Detta innebär pengarna tillbaka vid uddamålsvinst, och full vinst vid vinst med minst två mål. Dags för Southampton att visa vad man går för. Stort lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.50
Southampton - Millwall
England - Championship
2024-02-24 16:00
Speltips: Southampton -1.0 AH
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.