Här kan du registrera dig för vår exklusiva VIP

VIP Banner

Välkommen till vår VIP-Grupp

Välkommen till vår VIP-speltips-grupp där vi fokuserar på att ge dig det bästa värdet för dina spel. Vi tror på att spela smart och inte bara för spelandets skull. Vårt mål är att alla våra medlemmar ska vinna och vi jobbar hårt för att uppnå det. Vi tror att disciplin är nyckeln till att lyckas i spelvärlden och ibland är det en vinst att inte spela alls.

Därför bjuder vi in dig till vår grupp där allt serveras på ett silverfat. Vi erbjuder en icke-bindande medlemskap, vilket innebär att om du är nöjd efter din period kan du enkelt välja att betala igen för att fortsätta ta del av våra speltips. Vi har också en underbar och hjälpsam grupp där medlemmarna samarbetar för att maximera vinsterna. 

Vinsten är alltid större än priset

Du kommer att ha tillgång till våra experter som arbetar hårt för att ge dig de bästa speltipsen. Vårt medlemskap är tillgängligt till följande priser som du ser bredvid.

Vinsten som du får efter spelperioden kommer vara befintligt större än den bråkdel du betalar för att vara med. De här priserna är bara en symbolisk summa för att få ta del av speltipsen som är exklusiva.

Vill man inte betala för de exklusiva speltipsen erbjuder vi fortfarande gratis speltips.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att gå med i vår VIP-speltips-grupp. Vi ser fram emot att hjälpa dig att maximera dina vinster och spela smartare.

Behöver ni hjälp? Skriv till oss så hör vi av oss så fort vi kan.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Fullständigt Namn
Här kan ni skriva vem ni är på facebook eller andra sociala medier så vi känner igen er eller hur vi kommer i kontakt med er.