Strategi-Units

Lär dig använda units

Units är en populär term som används i sport och betting för att visa storleken på ett bet, vilket anpassas efter personens bankrulle. Antalet Units som satsas indikerar hur säker personen är på sitt bet, där 10 Units är det maxsatsade beloppet. En vanlig strategi är att inte satsa mer än 1-5% av bankrullen, där 1 Unit motsvarar 1% av bankrullen.

Läs mer här

Tips för att välja rätt bettingsida

När du letar efter rätt bettingsida behöver du ta hänsyn till ett antal faktorer. Tänk på att se om det finns en svensk spelmiljö och kundtjänst, ett brett utbud av sporter som du själv har kunskap om och en välkomstbonus som ger dig extra spelkassa att utnyttja.
 
För att välja rätt bettingsida bör du läsa recensioner och undersöka vilka typer av sporter som erbjuds. Kontrollera också om bettingsidan har svensk kundtjänst och information på svenska för att undvika missförstånd.
 
Läs mer här
Spela utan konto - betting utan konto BankID

Våra Nyheter

Här kan du läsa om våra nyheter om olika delar sektioner som spelskolan erbjuder

Till nyheter
Speltips med cryptovaluta & Bitcoin

Att använda Bitcoin och andra cryptovaluta för oddsbetting har blivit alltmer populärt de senaste åren. [...]

Vad är Units och hur används det?

Vad är Units? Units är en vanlig term inom bettingvärlden som används för att mäta [...]

Sports

Hur hittar du gratis speltips?

Att använda sociala medier är ett effektivt sätt att hitta gratis speltips och oddsbonusar. Följ experter inom området och håll koll på deras rekommendationer och analyser. Du kan också ansluta dig till olika grupper och sidor där medlemmar delar sina egna speltips. Du kan exempelvis titta på Speltipsproffs facebook grupp för att få inblick hur våra spelexperter postar och får dig att förstå spelvärde i vissa matcher. Dessutom är det kul att tillhöra en community där man följer speltipsen tillsammans. Där skapar man diskussioner och analyser av olika matcher som spelas eller kommer att spelas.

Du kan delta i vår speltipsforum för att få tillgång till gratis spelförslag och diskussioner med andra spelentusiaster. Här kan du dela dina egna tankar och idéer, samtidigt som du får ta del av andras expertis. Var aktiv, engagerad, ställ frågor och lär dig från erfarna spelare i forumet.

Läs mer här

EN LISTA på alla punkter

Här kan du läsa om alla punkter som exempelvis Units, Asian Handicap, 1×2, Money Line, Båda Lagen Gör Mål och många fler. Termer som vi oftast använder för att beskriva våra speltips på.