Speltips: Cercle Brugge – Club Brugge 18/2

Cercle Brugge VS Club Brugge Speltips

Speltips: Cercle Brugge – Club Brugge 18/2

Det har blivit dags att ta oss till Belgiens Brygge, där vi hittar ett hett derby-möte mellan Cercle Brugge och Club Brugge. Två lag med jämna poäng tätt intill varandra i tabellen. Nu kör vi!

Cercle Brugge – Matchinfo:

Något typiskt i just Belgien brukar ju vara de målrika matcherna, och det är precis vad jag förväntar mig av detta derby-möte. Cercle Brugge har skrällat en aning i år, och ser sig själva på en sjätteplats i tabellen, vilket resulterar i ett slutspel. Endast två pinnar ner till sjundeplatsen dock, vilket sätter dem i kvalposition. Inte något man strävar efter med andra ord. Det gäller att vakna på rätt sida, för nu står man mot ett av ligans främsta lag. Poäng ska jagas.

Den onekligen främsta anfallaren i laget, om inte den främsta i hela ligan för tillfället, Kévin Denkey har stått för otroliga 20 baljor redan denna säsong. Han är i högform med fyra mål från de senaste två spelade matcherna. Hemma mot St. Truidense och borta mot KAA Gent. Imponerade resultat, och det återstår att se om Denkey blir kvar så länge till i Belgien.. Jag tror starkt på minst ett mål framåt för Cercle, och med ett svajigt försvar kan det bli ett par insläppta här med.

Cercle Brugge

Club Brugge – Matchinfo:

Söndagens gäster, Club Brugge, har väl på sätt och vis underpresterat i år sett till förväntningarna. Man finner sig på en tredjeplats i tabellen, med hela 15 poäng upp till ettan och Union Saint-Gilloise. Däremot är andraplatsen och Anderlecht inom räckhåll då endast fem omgångar återstår. Fyra poäng upp ska vara möjligt, och man har såklart tron i laget om detta. Club Brugge är på papper det starkare laget här, men mycket kan hända i ett derby.

Efter två svajiga matcher utan vinst mot Kortrijk och Antwerpen hoppade man upp på hästen igen med en 4-0 vinst mot Eupen senast. Luften under vingarna är ett faktum och ännu en växel är på gång för orka hålla i säsongen ut. Igor Thiago, lagets främsta anfallare, har stått för 16 mål denna säsong, och tillsammans med stjärnmittfältaren Hans Vanaken ser de ut som en fin duo att räkna med. Jag tror på mål framåt här, vilket gör målmarknaden intressant inför detta möte.

Club Brugge

Speltips: Cercle Brugge VS Club Brugge

Sammanfattningsvis tror jag på många mål här. Kliniska anfallare i båda lagen som känner sig bekväma med sina trupper, trots att bådas försvar visat sig något håloga på senare tid. Med Bet Builder klickar jag i både Över 2.5 mål och att båda laget ska göra mål till ett fint odds på @1.95. 2 Units investeras.

Speldetaljer
Odds: 1.95
Cercle Brugge - Club Brugge
Belgien - Pro League
2024-02-18 13:30
Speltips: Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.