Speltips: Lazio – Bologna 18/2

Lazio VS Bologna Speltips

Speltips: Lazio – Bologna 18/2

Redan klockan 12.30 på söndag sätter vi igång grävandet av guld, då Lazio tar hem Bologna till Stadio Olimpico. Hett möte att vänta mellan två fina lag i jakten på poäng.

Lazio – Matchinfo

Söndagens värdar stod för en fin insats mot jättarna från Tyskland, Bayern Munchen, där de efter ett misstag av Upamecado smällde in ledningsmålet från straffpunkten. Ingen annan än Ciro Immobile säkrade vinsten. Matchen spelades tidigt i veckan och Maurizio Sarris spelare har gott om tid för återhämtning innan söndagens drabbning mot Bologna. Med lite luft under vingarna och en helt okej form att luta sig tillbaka på är jakten på poäng till Serie A-tabellen i full fart. För tillfället befinner man sig på endast 37 poäng och får nöja sig med en åttondeplats. Inget man är nöjda med såklart, så poängen är nu livsviktiga. Särskilt på hemmaplan framför en skrikande publik.

Sett till ligan kommer m,an från en 3-1 vinst på bortaplan mot Cagliari, som kändes bekvämt att få med sig. Innan dess såg det dessvärre tuffare ut då man åkte hem från Bergamo med en 1-3 förlust mot Atalanta. Man visade att man hoppat upp på hästen direkt däremot, och här tror jag på tryck framåt för värdarna. Lazio har en väldigt fin trupp och ska absolut kunna lösa minst en balja mot Bologna på söndag. Linan ligger lågt på målmarknaden, och jag tycker den är alldeles för låg.

Lazio

Bologna – Matchinfo

Söndagens gäster har verkligen visat vart deras skåp står på senare tid. Med tre raka vinster, samtliga på hemmaplan, kommer man självsäkert till Stadio Olimpico för att plocka ytterligare poäng. Hela 42 poäng i tabellen resulterar för närvarande i en fjärdeplats, något man ska vara väldigt nöjda med. Nu gäller det bara att hålla ut och fortsätta prestera.

Med tolv gjorde mål på de senaste fyra spelade matcherna kan vi konstatera att det inte är något fel med det offensiva. Där framme hittar vi framförallt Zirkzee som öppnat ögonen hos många större klubbar i Europa på senare tid. Däremot står Riccardo Orsolini över honom i målskyttet, vilket får honom upp i en ledning för laget på hela nio baljor gjorde denna säsong. Imponerande, trots att han är lagets straffskytt. Med tre mål på två matcher är han med andra ord i toppform. Att Bologna kommer att fortsätta ge sitt allt här råder det inga tvivel om. Frågan är om det räcker till, mot ett hungrigt Lazio med luft under vingarna… Spännande möte!

Bologna

Speltips: Lazio – Bologna

Som tidigare nämnt känns mållinan alldeles för låg här. Med hjälp av Asian Handicap klickar jag i spelet Över 2.0 mål, vilket ger oss pengarna tillbaka vid två gjorda mål sammanlagt i matchen. Jag tror på mål åt båda håll, men väljer att säkra spelet såhär. Stort lycka till om du väljer att hänga med. Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora!

Speldetaljer
Odds: 1.83
Lazio - Bologna
Italien - Serie A
2024-02-18 12:30
Speltips: Över 2.0 mål Asian
Stake: 1.5 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.