Speltips: Hoffenheim – Union Berlin 17/2

Hoffenheim VS Union Berlin Speltips

Speltips: Hoffenheim – Union Berlin 17/2

Tyska Hoffenheim blir under lördagens bravader gästade av Union Berlin. Vi har grävt upp en statistik som inte går att tala emot här, så hämta säckarna så börjar vi lasta!

Hoffenheim – Matchinfo

Lördagens värdar finner sig på åttonde plats i tyska Bundesliga för tillfället, vilket kan ses som en bekväm plats. Elva poäng ner till nedflyttningsplayoff, och fem poäng bakom europaplatserna. Under säsongen har man visat sig ha starka offensiva krafter i form av bland annat landslagsspelaren Kramaric och Beier, men problematiken har väl legat i icke-konsekventa prestationer. Man kommer in i detta möte med hela sju matcher utan vinst, och det har nog blivit dags att bevisa för sina fans vad man faktiskt går för. Hoffenheims kanske främsta spelare, just Kramaric, lyckades i sista minuten kvittera senaste mötet mot Köln, och matchen slutade 1-1 efter slutminuternas drama.

Trots en brant uppförsbacke på senare tid lyckas man ändå smälla in bollen i nätet. Från hela 15 av 16 matcher har amerikanaren Matarazzos mannar lyckats hitta nätet, där den 16e matchen var på Allianz Arena mot Bayern Munchen de själva. Ett möte man inte kan räkna med ett bortamål helt enkelt… Med detta sagt, och till ett fint odds tror vi definitivt att Hoffenheim både gör och släpper in minst ett mål.

Hoffenheim

Union Berlin – Matchinfo

Efter att ha åkt störtlopp ut ur Champions League-gruppspelet har Union Berlin nu inget annat än ligan att bry sig om, vilket kändes något väntat redan innan gruppspelen startade… Nu kämpar man istället för överlevnad i Bundesliga, och Bjelicas gubbar behöver börja plocka lite poäng för att undvika nedflyttningsplatserna. Man kommer som gäster till PreZero Arena med ett helt okej förflutet på senare tid. En förlust från senaste fyra spelade matcherna, där man tog hem samtliga tre pinnar från två av dessa matcher. Senast på hemmaplan mot Wolfsburg.

Nu ser man sin chans att dra upp en aning i tabellen för att åter hamna på säker mark, och ett skakig Hoffenheim är i sikte. Trots att man ses som ligans sämsta bortalag sett till poängen tagna, tror vi man ändå lyckas hitta nätet bakom ett svagt försvar i Hoffenheim. Nu är det skarpt läge för gästerna, och Christopher Trimmel måste nu ta tag i sina medspelare och föra laget framåt mot poängen.

Union Berlin

Speltips: Hoffenheim – Union Berlin

Trots en svag statistik på bortaplan känns det som att minst ett mål i baken för Hoffenheim är fullt rimligt här. Till ett odds @1.65 investeras 1 Unit i spelet Båda lagen gör mål. Hoffenheim känns allt för skakiga bakåt för att missa detta odds. Stort lycka till vid rygg, så kör vi! Kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.65
Hoffenheim - Union Berlin
Tyskland - Bundesliga
2024-02-17 15:30
Speltips: Båda lagen gör mål
Stake: 1 Unit
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.