Speltips: West Bromwich – Southampton 16/2

West Bromwich VS Southampton Speltips

Speltips: West Bromwich – Southampton 16/2

Championship levererar en match mellan West Bromwich och Southampton på fredagkvällen. I en vecka fylld med trevligheter i form av både Champions League och Europa League kan dessa vara lätt att glömma bort… Inte vi inte! Mot guldet.

West Bromwich – Matchinfo

The Baggies, eller West Bromwich Albion, kommer från tre matcher utan förlust, där två av dessa spelades hemma på The Hawthorns Stadium. Här besegrar man både Birmingham och Cardiff med 1-0 respektive 2-0. Stabila insatser från fredagkvällens värdar, och vi förväntar oss någonting liknande gällande mål framåt här.

Som ligans tredje bästa hemmalag denna säsong ser vi minst ett mål göras av The Baggies på en trygg hemmaplan. Corberans mannan har skjutit i motståndarnas nät i hela 10 av 10 senaste hammamatcherna. Man bör även ha lite extra luft under vingarna sedan senaste 2-0 vinsten mot Cardiff som inträffade endast tre dagar innan detta möte. Trots detta är det helt klart inte en enkel match att ställas mot topplaget Southampton.

West Bromwich

Southampton – Matchinfo

Southampton, även kallade för ”The Saints”, har genomsyrat denna säsong med fina insatser gång på gång. Med Che Adams, Armstrong x2 och många fler skickliga bollförare har The Saints präglat ligan, där de ibland sett helt orubbara ut. Detta skulle dock komma att ändras när Russeel Martin och hans gäng tog sig till Bristol City och fick storstryk, mer eller mindre. 3-0 låg man under med efter 82 spelade minuter, och Adam Armstrong fick tillslut, genom en straff, reducera resultatet till 3-1, som matchen sedan avslutades vid.

Vi tror att Southampton behöver visa sig på fötter igen, och det är nu direkt. Adam Armstrong har stått för hela 16 mål för Saints denna säsong, och han ser inte ut att vilja sluta. Southampton har ett otroligt vasst anfallslag, som är riktigt svårt att sätta stopp för när de har bestämt sig. Tre dagar innan detta möte inträffar lagets första förlust sedan september, och det finns nu inget annat än att visa sig starka direkt. Vid en vinst här tar man andraplatsen i ligan, vilket innebär direkt uppflytt om man lyckas stanna kvar där. Leeds, på nuvarande andraplatsen, ser inte ut att andas ut. The Saints måste plocka poäng här.

Southampton

Speltips: West Bromwich VS Southampton

Sammanfattningsvis ser vi två målglada lag. WBA har nätat i tio raka hemmamatcher, och ser otroligt starka ut på Hawthorns, samtidigt som Saints inte ska kunna komma ifrån en match utan att ha nätat i Championship. Vi tror starkt på att båda lagen gör minst var sitt mål här. 2 Units investeras till ett odds på @1.68. Stort lycka till vid rygg! Kom ihåg att aldrig spela med pengar du inte har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.68
West Bromwich - Southampton
England - Championship
2024-02-16 21:00
Speltips: Båda lagen gör mål
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.