Speltips: Perth Glory – Brisbane Roar 17/2

Perth Glory vs Brisbane Roar Speltips

Speltips: Perth Glory – Brisbane Roar 17/2

Lördagens tidiga drabbning mellan Perth Glory och Brisbane Roar borta i Australien intresserar ögat något extra denna vecka. Här förväntar vi oss ett målkalas där båda näten vidrörs av bollen. Nu kör vi!

Perth Glory – Matchinfo

Värdarna för denna match står med en otroligt målrik historia bakom sig. I tolv raka matcher har båda lagen gjort mål samt att alla matcher har slutat med minst tre gjorda mål. En trend som vi håller tummarna för håller under lördagens drabbning. Gällande målskyttet ser vi tydligt Adam Taggart i fronten, som registrerat hela tio gjorda mål denna säsong. Taggart har nätat i fem av de senaste sex spelade matcherna, där han istället stod för en assist i den sjätte. Imponerande meriter som vi tror håller i sig på hemmaplan på HBF Park.

Trots att Stajcic´s gubbar är glada i att göra mål, är det sällan man lyckas hålla tätt bakåt. Med tolv insläppta mål på bara de senaste fem spelade matcherna kan vi inte förvänta oss något annat än liknande resultat här. Målrikt ska det bli!

Perth Glory

Brisbane Roar – Matchinfo

Likt hemmalaget finner vi ytterligare ett lag som gillar att både släppa in och göra mål… Man kommer från en 5-1 vinst på hemmaplan i Brisbane mot starka Melbourne City. Ett något oväntat resultat som bara ska höja moralen i laget. Inför en bortamatch mot Perth kan det verkligen behövas.

Med tio insläppta mål från de senaste fem spelade matcherna, förväntar vi oss inte att man håller tätt även här. Ben Cahn´s mannar reser genom hela landet för att nå Perth på bortaplan, och vill såklart visa vad man går för.

Brisbane Roar

Speltips: Perth Glory VS Brisbane Roar

Som en sammanfattning ser vi två lag som båda gillar att näta framåt. Inget av lagen har visat någon vidare expertis i försvarsspelet, och därför förväntar vi oss någonting liknande här. Spelet läggs med hjälp av Bet Builder hos Unibet, där ni får 100kr i gratisspel om ni registrerar er via länken! 2 Units investeras.

Speldetaljer
Odds: 1.60
Perth Glory - Brisbane Roar
Australien - A-League
2024-02-17 11:45
Speltips: Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål - Bet Builder
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.