Speltips: Plymouth Argyle – Coventry City 14/2

Plymouth Argyle VS Coventry City Speltips

Speltips: Plymouth Argyle – Coventry City 14/2

Onsdagens speltips tar oss till Englands andraligas, Championship, möte mellan Plymouth och Coventry. Med höga förväntningar på en målrik match gräver vi djupare för att hitta ett härligt odds att investera i!

Plymouth Argyle

Värdarna i onsdagens Championship-möte tog sig strax över 100 pinnar i League One och därmed en välförtjänt uppflyttning. Tränaren Ian Fosters mannar har gjort jobbet som krävs i år och lyckats hitta en stabil plats i mitten av tabellen. Plymouth har elva poäng upp till playoff-platser och nio poäng ner till nedflyttningsplatserna.

Det går utan att säga att det varit allt annat än en lätt väg hit för Plymouth Argyle. Inte ofta som onsdagens värdar lyckats med en bekväm vinst, utan många gånger handlar det om uddamålet. En stor anledning till detta är det bland annat något svaga försvaret som inte riktigt hittat rätt takt. En otrolig insats gjordes dock för två omgångar sedan då man på bortaplan lyckades med en otrolig bragd. 1-0 borta mot Swansea var ett faktum, vilket skapade ett otroligt momentum för Pilgrimerna. Strax efter – i FA-cupens fjärde omgång spelade man 1-1 hemma mot Leeds, men föll i övertid med 1-4. Omgången därefter sprang man med trötta ben in i en bortaförlust med 3-1 mot Beales gubbar i Sunderland.

Inget fel på anfallet

Som tidigare nämnt är kanske inte försvarsspelet det bästa Plymouth har att visa upp. Däremot kompenserar man med en offensiv kraft i form av Whittaker och Hardie. Tillsammans har de stått för 27 mål denna säsongen, och utan dem hade det sett knapert ut för Pilgrimerna. Här har vi alltså två namn att hålla koll på under onsdagens drabbning, där vi hoppas att duon klämmer in ett par bollar!

Mål både framåt och bakåt

Med 17 insläppta mål från de senaste nio spelade matcherna ser vi hur Plymouth har ett bekymmer gällande att hålla tätt. Sprickorna är stora och efter januarifönstret verkar man inte riktigt ha lyckats göra det bättre. Däremot finns som sagt de offensiva krafterna på plats, och vi tror därmed att man både gör mål framåt men även släpper in i onsdagens möte mot hungriga och toppstrids-kraftiga Coventry City.

Plyy

Coventry City

”The Sky Blues” som gubbarna i Coventry City så fint kallas, ser sin chans till revansch i årets säsong, och satsar stenhårt för ett avancemang upp till glorifierade Premier League. Efter en femteplats i fjol ser man nu sin chans. Otroligt tight uppe i toppen är det dock, och man saknar hela 13 poäng till fjärdeplatsen. Däremot endast två pinnar upp till femteplatsens West Bromwich. För tillfället låser Mark Robins mannar i Coventry in sig på den sista playoff-platsen, men detta på grund av inget annat än en bättre målskillnad än jagande Sunderland. Poängen nu är livsviktiga.

Formstarka Coventry City

Med Haju Wright på topp, som efter senaste mötet mot Millwall har registrerat tvåsiffriga tio mål denna säsong, ser vi hur amerikanen utgör ett stort hot för de flesta försvar i ligan. Sky Blues har endast registrerat en förlust på de senaste tolv spelade matcherna, detta mot Norwitch på bortaplan då Liam Kitching tog på sig rött kort vilket så småningom ledde till ett insläppt mål i en uddamålsförlust. Utöver detta har man visat sig starka framåt.

Tio raka matcher har man både släppt in och gjort minst ett mål, vilket gör oss sugna på ytterligare ett målspel i Championship. Coventry på bortaplan är långt ifrån lika säkra som på hemmagräset.

Coventry City

Speltips: Plymouth Argyle VS Coventry City

Med tanke på båda lagens förmåga att både göra mål och släppa in, känns spelet givet på att båda lagen gör mål. Som odds-ökare lägger vi till Över 2.5 mål i Bet Builder, och hamnar på ett fint odds @1.82. 2 Units investeras.

Speldetaljer
Odds: 1.82
Plymouth Argyle - Coventry City
England - Championship
2024-02-14 20:45
Speltips: Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.