Speltips: FC Köpenhamn – Manchester City 13/2

Champions League fc kopenhamn manchester city

Manchester City fortsätter sin resa för att försvara sin Champions League-titel när de möter Köpenhamn i den första åttondelsfinalen. Under Pep Guardiolas ledning dominerade City Grupp G, medan Köpenhamn säkrade andra platsen i en utmanande Grupp A. Följ med när dessa två lag drabbar samman i en spännande match i Köpenhamn i Skandinavien.

FC Köpenhamn – Matchinfo

FC Köpenhamn navigerade framgångsrikt genom en utmanande start i Champions League 2023/24 och säkrade en plats i åttondelsfinalen efter oväntade segrar mot Manchester United och Galatasaray. Trots ojämn form i Superligaen är Köpenhamn redo att möta Manchester City i en spännande match. Upptäck deras resa genom turneringen och hur de har övervunnits motgångar för att nå denna punkt.

FC Köpenhamn -Manchester City

Manchester City – Matchinfo

Medan de hängivna fansen till Manchester City kanske skrattade åt sina stadskonkurrenters bekostnad när de bevittnade en 4-3-förlust mot Köpenhamn under gruppspelet, kommer det inte finnas utrymme för skämt på tisdagskvällen när de regerande Champions League-mästarna siktar på att besegra ännu en motståndare under sin traditionella uppgång i säsongens andra halva.

Efter en spänd 2-2-match hemma mot Crystal Palace återvände Manchester City till sina vinnande sätt med en imponerande 10-matchers vinstsvit över alla tävlingar. De toppade kortvarigt Premier League-tabellen på lördagen efter att Erling Haalands två mål säkrade en 2-0-seger över Everton, men Liverpool passerade dem igen med en seger över Burnley strax därefter.

Sedan Guardiolas första säsong 2016/17 har Manchester City inte åkt ut ur Champions League i åttondelsfinalen. Medan de krossade Köpenhamn med 5-0 på Etihad under gruppspelet 2022/23, slutade deras två tidigare besök på det danska mästarnas stadion i oavgjorda resultat.

Speltips: FC Köpenhamn – Manchester City

Vi tror att båda lagen kommer vilja trycka på för att utnyttja kontringar och lägen som får övertag i matchen. FC Köpenhamn kommer definitivt vilja sätta in minst en boll. Pep Guardiolas män kommer också sätta in minst en boll. Båda Lagen Gör Mål hos LeoVegas ger just nu 2.10 i odds. Taget för oss!

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 2.10
FC Köpenhamn - Manchester City
Champions League
2024-02-13 21:00
Speltips: Båda Lagen Gör Mål
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.