Speltips: Inter – Atletico Madrid 20/2

Inter VS Atletico Madrid Speltips

Speltips: Inter – Atletico Madrid 20/2

Slutspelet i Champions League är igång, och tisdagens möte mellan Inter och Atletico Madrid står i centrum i dagens rek!

Inter – Matchinfo

Med endast tolv insläppta mål på hela 24 spelade matcher i alla tävlingar står Inter som solklara ledare i italienska Serie A-tabellen. Vilken säsong av Simone Inzaghi och hans män på plan! Även om det är många matcher kvar att spela står det väl i princip klart att ligan har en vinnare i år, om inget drastiskt sker. Med otroliga 20 mål gjorda av stjärnanfallaren Lautaro Martinez och tio gjorda av Marcus Thuram kan vi nästan påstå att Inter har joggat in poängen i år.

Nu är det allvarliga matcher framöver, där slutspelet i Champions League står på spel. Här förväntas såklart tuffare motstånd, och det gäller att hålla formen igång för tisdagens värdar. I förstahand känns detta som en vinst med uddamålet/2-0 för hemmajättarna, men sett till motståndarnas spelstil väljer jag att fega en aning. Bakåt har man som sagt visat sig enormt starka i år, vilket förväntas även här. Med ett tufft motstånd i en allvarlig match där ens liv i slutspelet står på spel, ser jag ett ännu skarpare försvar hos värdarna, där man förlitar sig på sina anfallare att göra det de ska.

Inter

Atletico Madrid – Matchinfo

Coach Diego Simeone har onekligen hittat en spelstil som sticker ut ur mängden. Med en fjärdeplats i La Liga-tabellen har han lyckats göra skada för många motståndare i år. I ett möte som detta, där man spelar sin första av två matcher på bortaplan förväntar jag mig ett defensivt Atletico Madrid som spelar för att hålla nere siffrorna. Man känner sig allt mer bekväm på hemmagräset, och det är just vad man vill göra här. Simeone visade tydligt i bland annat matchen mot Real Madrid, på bortaplan, att man hellre spelar defensivt och försiktigt. En ytterst speciell spelstil då man trots underläge väljer att backa tillbaka.

Jag tror att man är nöjd med resultat oavgjort och till och med uddamålsförlusten här. Simeone kommer inte riskera någonting alls även om man ligger under tidigt i matchen. Målsnålt är mina tankar med andra ord! Det är fortfarande oklart om Alvaro Morata är frisk nog för att spela med sitt lag, men han kommer nog med garanti sitta med på bänken i varje fall. En startplats är ytterst oklar.

Atletico Madrid

Speltips: Inter VS Atletico Madrid

För att summera detta speltips tror jag på en målsnål match där Inter har fördelen. Med ett något för lågt odds i mitt tycke på hemmavinsten väljer jag att spela på underspelet istället. Under 2.5 mål till @1.70 på Pinnacle är absolut taget! 1 Unit investeras! Stort lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.70
Inter - Atletico Madrid
Champions League
2024-02-20 21:00
Speltips: Under 2.5 mål
Stake: 1 Unit
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.