Speltips: Bologna – Hellas Verona 23/2

Bologna VS Hellas Verona Speltips

Speltips: Bologna – Hellas Verona 23/2

Omgång 26 i Italienska Serie A inleds mellan Bologna på hemmagräs med gästande Hellas Verona på fredagskvällen klockan 20.45. Vi djupdyker för att hitta guldet!

Bologna – Matchinfo

Fredagens värdar, Bologna, står med en strålande vinst-streak på senare tid. Fyra raka, något bekväma, vinster i ryggen, och på hemmagräset ser det väldigt stabilt ut i nuläget. Senast kommer man från ett bortamöte mot Lazio, där man lyckades plocka med sig alla tre poäng hem tack vare målskyttarna El Azzouzi och Zirkzee. Truppen kommer i full styrka utan några skadade eller avstängda spelare att sakna.

Med tolv mål gjorde från de senaste fyra spelade matcherna är målskyttet i form, där både Zirkzee och Orsolini står för hela 18 bollar i motståndares nät totalt denna säsong. Jag tror att tränare Thiago Motta sitter säkert i sin tränarstol inför ett hemmamöte mot svaga Verona på besök. Bolognas hemmastatistik slår för tillfället hela ligan, då man nu har stabila tio vinster av 13 möjliga hemmamatcher. Två oavgjorda och endast en förlust.

Bologna 1

Hellas Verona – Matchinfo

En riktigt tuff bortamatch väntar för gästande Hellas Verona, och det gäller att ta vara på vartenda möjlighet man får. Något som vi inte sett mycket av från Marco Baronis gäng denna säsong tyvärr. Nu går man fem raka matcher utan vinst, och av 13 bortamatcher spelade har man förlorat hela nio utav dem. Statistiken talar starkt emot Veronas chanser till att plocka poäng här med andra ord. Tuffare blir det med både Noslin och Serdar på skadelistan från senaste mötet mot Juventus. Två viktiga pjäser för lagets offensiva spel.

Trots att man lyckades efter mycket om och men ta med sig en poäng på hemmagräset mot Juventus senast, känns detta som en tuffare uppgift. Juventus var långt ifrån perfekta, och jag väljer snarare att lägga skam på dem, än att klappa högt för Veronas insats. Jag tror att Verona åker på däng här, och just där hamnar fredagens kvällsspel.

Hellas Verona

Speltips: Bologna VS Hellas Verona

För att summera detta speltips vill jag inleda med att nästan hylla Bologna för deras senaste prestationer. Anfallsspelet såväl som försvarsspelet ser otroligt starkt ut, där man lyckats få till en fin balans i truppen. Med full styrka i startelvan förväntar jag mig ett gäng baljor in i formsvaga och skadedrabbade Veronas nät. Speltipset hittar vi på asiatiska marknaden. Bologna -0.75 hittas @1.67 hos Unibet. Detta innebär halv vinst vid Bologna vinst med uddamålet och full vinst vid minst en tvåmålsvinst. 3 Units investeras.

Speldetaljer
Odds: 1.67
Bologna - Hellas Verona
Italien - Serie A
2024-02-23 20:45
Speltips: Bologna -0.75 AH
Stake: 3 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.