Speltips: Coventry – Preston 23/2

Coventry City vs Preston North End Speltips

Speltips: Coventry – Preston 23/2

Fredagens schema ser fint ut, och vi går vidare med matchen mellan Coventry City och Preston North End i Englands Championship. Spännande möte mellan två målglada lag.

Coventry – Matchinfo

Coventry City står på hemmaplan med en frisk trupp utan några viktiga skadade spelare. Senast stod man för en fin 1-0 vinst borta mot Stoke, och nu inväntar man gästande Preston i ett försök att fortsätta sin fina form. Med FA-Cup mötet mot Sheffield Wednesday står man nu med fyra raka matcher utan förlust, där tre av dem resulterat i vinster. Formen är fin, och på hemmagräset i Coventry letar man ytterligare tre pinnar i ett försök att nå uppflyttningskvalets platser. För tillfället hittar man sig på en sjunde plats, tre poäng bakom Hull som kniper den sista kvalplatsen. Långt ifrån över med andra ord.

Jag tror på en målrik match där Coventry direkt sätter fart. Mål i första halvlek ser jag inte som omöjligt. Däremot är försvaret inte av högsta rang, och det kommer att bli svårt att hålla tätt mot ett jagande och hungrigt Preston på besök. Preston är även de i en fin form med humöret på topp i nuläget. I elva av de tolv senaste matcherna spelade har man både lyckats göra mål och släppa in minst ett. Det var just i senaste mötet mot Stoke som man bröt denna streak på elva raka. Jag tror att Coventry går tillbaka till samma spår här!

Coventry City Speltips

Preston – Matchinfo

Preston North End kommer alltså från sin 2.5h resa till Coventry för att även de fortsätta sin fina form. Poängen har börjat ramla in på senare tid, och man ser nu äntligen striden om kvalplatserna inom räckhåll. Fem raka matcher utan förlust, där tre av dessa resulterat i tre poäng. Nu senast befann man sig på hemmaplan mot gästande Blackburn, och lyckades efter två mål i baken hämta upp sig till ett slutresultat 2-2.

Försvaret är med andra ord inte av högsta klass, där man läcker alldeles för mycket särskilt vid kontringslägen. Genomskärare är en tydlig svaghet för gästerna. Med en stark offensiv ser jag dock absolut minst en boll i Coventrys nät. Jag tror på en målrik match här!

Preston North End

Speltips: Coventry City VS Preston North End

Som tidigare nämnt förväntas en målrik match mellan två offensivt starka lag i nuläget. Både söker desperat efter poängen, och ger sig inte utan att göra mål här. Tre väldigt viktiga poäng på spel. Frågan är vilka som vill ha dem mest helt enkelt. Jag investerar 1 Unit på att båda lagen gör mål här. Oddset hittas hos Unibet @1.88. Stort lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.88
Coventry VS Preston
England - Championship
2024-02-23 20:45
Speltips: Båda lagen gör mål
Stake: 1 Unit
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.