Speltips: Bodö/Glimt – Ajax 22/2

Bodö/Glimt VS Ajax Speltips

Speltips: Bodö/Glimt – Ajax 22/2

Det andra och sista mötet mellan norska Bodö/Glimt och nederländska Ajax står framför oss på torsdagkvällen. Ett spännande första möte som slutade 2-2 efter att Ajax fick in två snabba bollar mot slutminuterna. Nu står ens liv i Conference League på spel!

Bodö/Glimt – Matchinfo

Norska hjältarna åkte alltså senast till Nederländerna för att visa sina offensiva styrkor, och chockerade de flesta. Man gick in i tilläggsminuterna med en 2-0 ledning, men kunde inte hålla emot offensiva Ajax och släppte därför hela två bollar innan visselpipan gick av. Nu återstår returmötet, och här har man istället en fin hemmaplansfördel att jobba med. Matchbilden känns på förhand som en väldigt öppen sådan, och vi hoppas på många mål i en spännande match!

Vad som stod ut lite extra under första mötet är bolldrivet som aldrig riktigt gick som planerat. Med endast 38% bollinnehav fick man förlita sig på sina kontringar, och trots hemmafördelen tror jag inte man lyckas driva så mycket mer boll i kommande möte. Fokus bör ligga på att återigen försöka kapitalisera på sina spelvändningar. Försvarsspelet tror jag leder till ett gäng insläppta hörnor, vilket är precis vad torsdagens spel kommer att hamna på.

Bodo Glimt

Ajax – Matchinfo

Ajax, Ajax, Ajax… Otroliga problem i aktuella säsongen, och ingenting går som man vill. Trots nyvärvade Henderson på mittfältet verkar det inte som att någon större skillnad skett. En fin trupp som helt enkelt inte får ihop det på planen. I senaste mötet stod man för den markanta delen av bollinnehavet och drev bollen framåt, men hade svårt med den sista viktiga biten. Att göra mål. Det var precis att man fick med sig ett oavgjort, och det krävs en ordentlig uppryckning för att ta sig vidare på torsdag.

Under senaste mötet fick man igenom sex hörnor mot Bodö/Glimt, och jag tror att man måste gå in för ett liknande bolldriv som senast för att ha en chans. Bolldrivet med många inlägg mot straffområdet innebär ökad chans till hörnor. Spelet här kommer att hamna på Ajax antal hörnor. Vi ses på hörnmarknaden!

Ajax

Speltips: Bodö/Glimt VS Ajax

För att summera denna rek tror jag att Ajax återigen står för större delen av bollinnehavet, och förväntas av många att vinna denna match. Jag tror att Ajax löser minst fem hörnor här, och spelet Över 4.5 hörnor på Ajax hittas till hela @1.88 på Unibet. 1.5 Units investeras. Stort lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora!

Speldetaljer
Odds: 1.88
Bodö/Glimt - Ajax
Conference League
2024-02-22 18:45
Speltips: Ajax Över 4.5 hörnor
Stake: 1.5 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.