Speltips: Cardiff City – Blackburn Rovers 20/2

Cardiff City VS Blackburn Rovers Speltips

Speltips: Cardiff City – Blackburn Rovers 20/2

Formsvaga Cardiff City tar emot gästerna Blackburn Rovers på tisdag kväll för att runda av rund 29 av säsongen. Spännande möte mellan två lag som inte verkat lista ut hur man håller tätt bakåt!

Cardiff City – Matchinfo

Som sagt tidigare ställer sig formsvaga Cardiff City på hemmaplan i södra Wales för att ta emot gästerna från centrala England. Efter ett ledningsmål mot Norwich i helgen, blev man totalt överkörda, och förlorade matchen med 4-1 tillslut. Ett rättvist resultat där Cardiff inte hade en syl i vädret. Nu går man tre matcher med endast ett gjort mål och åtta insläppta. Ingen statistik att vara stolt över, men man ser väl kanske sin chans att försöka rätta till den statistiken här på hemmagräs. Om inte annat är det precis vad fansen på läktaren behöver.

Trots en svacka i nätandet, tror jag att man kan lyckas hitta igenom ett Blackburn-försvar som det inte heller skiner om. Nyanlända senegalesen Diédhiou från spanska Granada har ännu inte lyckats hitta sitt första mål under februari, men söker väl ivrigt efter att komma igång.

Cardiff City

Blackburn Rovers – Matchinfo

Tisdagens gäster har endast lyckats plocka med sig tre poäng från en av sina senaste elva spelade ligamatcher. Även här hittar vi en riktigt taskig form, där det verkar vara försvaret det hänger på en del. Trots att man till och från löser tre/fyra baljor, är det bakåt man släpper. Måste vara något irriterande för stjärnan i laget, Szmodics, som har registrerat hela 18 mål denna säsong. Vaknar han på rätt sida här blir det helt enkelt mål i Cardiffs bur.

I de senaste 17 spelade matcherna i alla tävlingar har man alltså släppt in minst ett mål. Otrolig statistik, att det ska vara så svårt att hålla tätt! I 13 av dessa har man själva lyckats hitta nätet. Jag tror att historian upprepar sig här, och att det blir mål åt båda håller helt enkelt. Det är nu två lag som ivrigt jagar poäng för att slippa hasa ner ännu lägre till nedflyttningspositionerna. Blackburn Rovers befinner sig just nu endast fem poäng ovanför sträcket. Mål är viktigt här. Poäng är ännu viktigare!

Blackburn Speltips

Speltips: Cardiff City VS Blackburn Rovers

Viktiga poäng på spel, och det är full fart framåt som gäller här. Båda lagen har ett försvar som liknar ostskivor halvt uppätna av kloakråttor, och det ska bara läcka igenom åt båda håller här. Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål @1.67. 1.5 Units investeras! Stort lycka till vid rygg, och kom ihåg att aldrig spela med pengar du ej har råd att förlora.

Speldetaljer
Odds: 1.67
Cardiff City - Blackburn Rovers
England - Championship
2024-02-20 20:45
Speltips: Båda lagen gör mål
Stake: 1.5 units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.