Speltips Eredivisie: Waalwijk vs Twente 24/9

Waalwijk vs Twente eredivisie

Speltips: Waalwijk vs Twente – En kamp mellan form och svacka

Twente: Kungar i Eredivisie

På söndag ger sig Twente ut på vägarna mot Waalwijk för en resa som tar två timmar. Twente har länge varit en favorit för oss på Speltipsproffs när det gäller att vinna pengar, särskilt på hemmaplan där de inte har förlorat på väldigt länge. Senast de mötte Ajax vann de övertygande med 3-1. Läs vårt tidigare speltips mot Ajax. I ligan har Twente spelat fyra matcher och tagit full pott.

De har besegrat Almere, Zwolle, Volendam och det tidigare nämnda Ajax. Den sammanlagda målskillnaden är imponerande 12-3, och samtliga matcher har de vunnit med minst två måls marginal. Just nu är de tredje i tabellen med samma poäng som PSV och AZ Alkmaar men med en något sämre målskillnad.

Waalwijk vs Twente eredivisie

Hemmalaget Waalwijk i En Bekymmersam Situation

För hemmalaget ser det betydligt mörkare ut. De ligger trea från botten och har bara tagit tre poäng på fem matcher. Målskillnaden är en dystrare 4-13. Visst, de vann senast mot Vitesse, men innan det hade Waalwijk inte vunnit i ligan sedan den femte maj. De har än så länge inte imponerat.

Tidigare Mötet: Twente i en klass för sig

Senast Twente besökte Waalwijk var det en mäktig seger på hela 5-0 den 21 maj. Gästerna hade hela 61% bollinnehav och avlossade 12 skott mot mål jämfört med hemmalagets 2. De vann även Expected Goals (förväntade mål) med siffrorna 3.60 mot 0.60.

Vårt Speltips: Twente fortsätter sitt övertag

Vi tror att Twente kommer att fortsätta sitt dominans över Waalwijk och väljer att spela ”Asian -1” till ett attraktivt odds på 1.91. Detta innebär att om Twente vinner med minst två måls skillnad får du en vinst, och om de vinner med exakt ett mål får du insatsen tillbaka. Lycka till med spelet!


Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.91
Waalwijk - Twente
Nederländerna – Eredivisie
2023-09-24 16:45
Speltips: Twente -1 Asian lines
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.