Speltips Eredivisie: Ajax vs Feyenoord – 24/9

Ajax vs Feyenoord - Eredevisie

Mötet mellan Ajax vs Feyenoord: En spännande konfrontation!

På söndag, den 24:e september, står vi inför ett spännande möte mellan två holländska storklubbar – Ajax vs Feyenoord – på den imponerande arenan i Amsterdam. Denna match lovar mycket, med båda lagen i olika skick i ligan och i Europa. Här är vårt speltips för matchen.

Form och Tabelläge

Ajax befinner sig för närvarande i en utmanande situation i den inhemska ligan och ligger på den nedre halvan av tabellen. De har haft svårigheter att hitta formen i ligaspelet, vilket är ett oroande tecken för dem. Å andra sidan har Feyenoord haft en imponerande säsong hittills och är med i toppen av tabellen. De verkar göra mål för nöjes skull och är definitivt favoriter att utmana om liga-titeln.

Europaspel

Både Ajax och Feyenoord är aktiva i europeiska tävlingar. Ajax står inför Marseille i Europa League, medan Feyenoord nyligen besegrade Celtic i Champions League. Intressant nog har Feyenoord två dagar mer vila än Ajax, vilket kan vara en faktor som påverkar matchens utfall.

Ajax vs Feyenoord - Eredevisie

Hemma- och Bortaprestation

Ajax har spelat endast en hemmamatch i ligan hittills och besegrade Heracles med 4-1. Dock låg de under med kvarten kvar att spela, vilket är en indikation på deras osäkra form. På bortaplan har de haft problem och förlorat mot lag som Twente. De har också spelat oavgjort mot Fortuna Sittard och Excelsior. Med en målskillnad på 7-6 har deras prestation inte imponerat.

Feyenoord å andra sidan har varit spektakulära i ligan, med elva mål på de senaste två matcherna. De krossade Heerenveen med 6-1 och besegrade Utrecht borta med 5-1. De har det bästa målförhållandet i ligan med 19 mål på fem matcher och är bara en poäng efter de ledande lagen med en match mer spelad.

Speltipset

Momentumet ligger definitivt på bortalaget, Feyenoord, i denna drabbning. Med skytteligaledaren från det mexikanska landslaget och ett starkt anfallsspel, är de favoriter att ta hem segern. Vi föreslår att du spelar på ”Asian 0.0,” vilket ger dig pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Detta speltips erbjuder ett attraktivt odds på 1.88. Lycka till med ditt spel!


Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.88
Ajax - Feyenoord
Nederländerna – Eredivisie
2023-09-24 14:30
Speltips: Feyenoord Asian 0.0
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.