Speltips: Holstein Kiel vs Hertha Berlin 24/9

Holstein Kiel - Hertha Berlin Bundesliga 2

Speltips: Holstein Kiel vs Hertha Berlin

Här är vårt speltips inför matchen mellan Holstein Kiel vs Hertha Berlin i Bundesliga 2!

Holstein Kiel vill studsa tillbaka

Holstein Kiel hoppas återvända till vinstspåret efter en förlust på 5-1 mot St. Pauli i Bundesliga 2. I den matchen hade Holstein Kiel 47% bollinnehav och avfyrade 14 skott på mål, varav 3 var på mål. Målskytten för Holstein Kiel var Lewis Holtby (50′). St. Pauli hade 17 skott, varav 7 var på mål, och målen gjordes av Connor Metcalfe (4′), Eric Smith (7′), Oladapo Afolayan (38′), Lars Ritzka (70′) och Marcel Hartel (94′).

Holstein Kiel har haft en imponerande målskytteform och har gjort mål i samtliga av sina senaste 6 matcher. Under den perioden har de gjort totalt 11 mål, medan de har släppt in 11.

Hertha Berlin i gungning

Hertha Berlin kommer in i matchen efter en 3-0-seger över Eintracht Braunschweig i Bundesliga 2. I den matchen hade Hertha Berlin 54% bollinnehav och avfyrade 15 skott på mål, varav 8 var på mål. Målskytten för Hertha Berlin var Haris Tabaković (38′, 45′, 71′). Eintracht Braunschweig hade 14 skott på mål, varav 3 var på mål.

Nyligen har det varit en tendens att åtminstone ett av lagen inte gör mål i matcher med Hertha Berlin. Om vi tittar på deras senaste 6 matcher har detta inträffat 5 gånger. Under dessa matcher har motståndarlagen gjort totalt 10 mål medan Hertha Berlin har gjort 17. Det återstår att se om den trenden kommer att fortsätta i denna match.

Inför detta möte är Hertha Berlin utan seger på bortaplan i sina senaste 3 ligamatcher.

Holstein Kiel - Hertha Berlin Bundesliga 2

Lagnyheter

Holstein Kiels tränare Marcel Rapp har inga skadeproblem att oroa sig för inför denna match och kan välja från en helt frisk trupp. Förväntad startelva kan vara en 3-5-2 med Timon Weiner, Marvin Schulz, Marco Komenda, Timo Becker, Finn Porath, Philipp Sander, Marko Ivezic, Steven Skrzybski, Tom Rothe, Shuto Machino och Benedikt Pichler.

Hertha Berlin har också en helt frisk trupp att välja från, och tränaren Pál Dárdai har inga skadeproblem att oroa sig för. Förväntad startelva kan vara en 4-3-3 med Tjark Ernst, Jonjoe Kenny, Toni Leistner, Marc-Oliver Kempf, Michal Karbownik, Jeremy Dudziak, Márton Dárdai, Palko Dárdai, Marten Winkler, Haris Tabakovic och Fabian Reese.

Vårt Speltips

Vi tror att Holstein Kiel kommer vara det starkare laget idag och väljer att spela DNB för att säkra upp spelet lite.

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.80
Holstein Kiel - Hertha Berlin
Tyskland – Bundesliga 2
2023-09-24 13:30
Speltips: Holstein Kiel DNB
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.