Speltips Eredivise: Twente – Ajax 17/9

Twente-Ajax-Bakgrund

1. Bakgrundsanalys: Oddsen för Twente och Felplacerat Favoritskap

Jag vill dela med mig av ett tidigt speltips som jag anser vara högintressant. Oddsen för Twente verkar vara något överdrivna, och favoritskapet känns felplacerat i mina ögon.

Twente-Ajax-Match

2. Twentes Hemmastyrka: En Imponerande Historik

Twente har visat sig vara oerhört starka på hemmaplan. Senast de förlorade en hemmamatch i ligan var under säsongen 2021/2022. Under föregående år spelade de hela 17 hemmamatcher utan att förlora, och de samlade hela 43 poäng med en imponerande målskillnad på 46-11. Endast PSV presterade bättre, med en knapp poängs marginal.

3. Twentes Prestanda Denna Säsong: Ett Lovande Uppträdande

Denna säsong har hemmalaget börjat på samma höga nivå. De har redan säkrat nio poäng på tre matcher, inklusive en imponerande 3-1-seger hemma mot Zwolle. En extra fördel med att satsa på denna dagens hemmalag är att de inte längre är inblandade i Europa-cupmatcher, efter att ha stött på det starka Fenerbahçe.

4. Ajaxs Tveksamma Start: En Favorit på Hal Is

Ajax har haft en tveksam start i ligan och har bara samlat ihop fem poäng på sina tre matcher. Dessutom har deras motstånd inte varit särskilt imponerande. De spelade oavgjort mot bottenlagen från föregående säsong, Fortuna Sittard (0-0) och Excelsior (2-2). Endast mot Heracles på hemmaplan lyckades de plocka tre poäng med en övertygande 4-1-vinst.

5. Europaspelens Påverkan: En Faktor att Beakta

Det är dock värt att notera att Ajax fortfarande är involverade i Europa League efter att ha besegrat Ludogorets med 4-2 över två matcher. Detta faktum kan också gynna Twente i det kommande mötet.

6. Historiska Mönster: Twentes Uppstickaranda

Historiskt sett har Ajax traditionellt sett varit det starkare laget vid deras inbördes möten. Trots det vann Twente det senaste mötet i slutet av maj med 3-1. Jag tror att det nu är dags för ännu en hemmaseger.

7. Speltips och Strategi: Satsningsalternativ

I denna bettinganalys föreslår jag två spelalternativ. Satsa en unit på en rak seger till ett attraktivt odds av 2,85 och fyra enheter på ”draw no bet” (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2,05.

Lycka till med din satsning, och njut av spelet!

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

Ta en titt på vår bonussida för att spela med spelbolagens pengar!

Speldetaljer
Odds: 2,85 & 2,05
Twente - Ajax
Holland – Eredevise
2023-09-17 14:30
Speltips: Twente vinst 1 Unit Twente Draw no bet 4 Units
Stake: 1 & 4 units
Status: Vinst

En tanke om “Speltips Eredivise: Twente – Ajax 17/9

  1. Pingback: Speltips Eredivisie: Waalwijk vs Twente 24/9 | SpeltipsProffs

Comments are closed.

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.