Speltips Division 1 Södra: Lunds BK – Ängelholms FF 15/9

STP Maxbet - Speltipsproffs

Speltips: Skånederby i Söderettan

Vi närmar oss en spännande avslutning i Division 1 – Södra, och det är nu en tät kamp mellan Oddevold, Lunds BK och Falkenberg. Idag tar Lunds BK emot Ängelholm i ett skånederby och som klara favoriter.

Oddevold imponerade senast

I den senaste omgången visade Oddevold sin dominans genom att enkelt besegra Trollhättan med 3-1 på bortaplan. Det var en imponerande derbyseger som innebär att Oddevold nu leder med nio poäng före sina motståndare.

Lunds BK - Ängelholms FF - Division 1 - Södra

Lunds BK hänger med

Lund är fortfarande med i striden och ligger bara fem poäng bakom Oddevold. Med nio omgångar kvar är det fortfarande mycket som kan hända i tabellen, och målskillnaden kommer också att spela en stor roll.

Lunds har målsinne

Lund har visat målform den här säsongen och kan vara kapabla att göra flera mål i denna match. När Oddevold tog emot Ängelholm så vann de med hela 5-0, och det är inte omöjligt att Lund kan upprepa den bedriften här.

Speltipsproffs rekommenderar

Vi tror att Lund kommer att dominera denna match och göra 3-5 mål. Å andra sidan kan bortalaget lyckas peta in högst en boll med lite tur. Därför rekommenderar vi ett maxbett på den asiatiska marknaden, där du kan dra nytta av de potentiellt höga målsiffrorna i denna drabbning. Lund har allt att spela för och kommer sannolikt att sätta press på målet under hela 90 minuter. Lycka till med ditt spel!

Sätt in 500 kr – Spela för 1000 kr

ComeOn sportbonus recension banner
Speldetaljer
Odds: 1.60
Lunds BK – Ängelholms FF
Sverige - Division 1 Södra
2023-09-15 19:00
Speltips: Lunds BK -1.5 asian handicap
Stake: 10 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.