Speltips Tennis: Roman Safiullin vs Daniel Evans 22/9

Roman Safiullin vs Daniel Evans

Det är 8-delsfinal i Tennis Chengdu APT i Kina mellan rankade 55 Roman Safiullin vs Daniel Evans. Safiullin har verkligen imponerat på mig med sin tennisskicklighet i de senaste turneringarna, särskilt i Wimbledon och US Open. Hans prestationer har varit nära att besegra spelare som Tommy Paul och Nakashima, vilket visar på hans förmåga att spela på hög nivå.

Roman Safiullins styrkor

En av Safiullins största styrkor är hans förmåga att leverera ren tennis med minimala optvingade fel. Detta är särskilt framträdande när han spelar på hårda inomhusytor. Han har en imponerande första serve och hans andra serve är också mycket pålitlig. Dessutom är hans förhållande mellan vinnare och optvingade fel imponerande, vilket visar på hans förmåga att dominera spelet.

Daniel Evans kan utmana

En spelare som kan utgöra en utmaning för Safiullin är Evans, vars varierade spelstil kan vara svår att hantera. Men den verkliga frågan är om Evans kommer att vara i toppskick för den här turneringen. Han har varit selektiv i att välja sina turneringar i år och har också deltagit i Davis Cup. Det återstår att se om han kommer att vara i form och kunna utmana Safiullin på samma nivå.

Roman Safiullin vs Daniel Evans

Ytterligare förmågor för R. Safiullin

En annan bekräftelse på Safiullins förmågor är hans seger över Nakashima. Statistiken från den matchen är imponerande och visar på Safiullins dominans. Hans första serve har varit kraftfull och pålitlig, och hans andra serve har varit svår att returnera för motståndarna. Förhållandet mellan vinnare och optvingade fel visar på hans förmåga att göra poäng och minimera misstag.

Hur spelar vi vårt speltips inför denna match?

Sammanfattningsvis tror jag att Safiullin har visat en anmärkningsvärd nivå av tennisskicklighet i de senaste turneringarna. Hans förmåga att spela på hårda inomhusytor och leverera ren tennis med minimala optvingade fel är imponerande. Trots utmaningar från spelare som Evans, tror jag att Safiullin har potentialen att fortsätta att dominera spelet och göra bra ifrån sig i framtida turneringar. Så se till att hålla ett öga på honom och hans prestationer!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.81
Roman Safiullin – Daniel Evans
Tennis – Chengdu APT
2023-09-22 08:30
Speltips: Roman Safiullin vinst
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.