VIKTIGT! Pinnacle Cup – Ny kommande E-sport turnering

Pinnacle cup turnering malta vibes e-sport

Hej kära läsare! För några dagar sedan kom de glada nyheterna! Pinnacle cup drar igång en stor turnering inom några dagar. Åtminstone för de som gillar Dota 2 och att följa mina analyser och vinnande spel för att fylla på plånboken!

En ny e-sport turnering sponsrad av Pinnacle

En ny Dota-turnering är på gång om några dagar! Pinnacle Cup! Den kommer att pågå från den 6:e september till den 17:e. Det innebär 11 dagar fyllda med Dota 2 och fantastiska spel- och vinstmöjligheter! De som har följt mig under en tid vet att det är under turneringar jag gör mina “stora” pengar. Det blir ungefär 10 timmar av Dota-tittande per dag och massor av analyser!

Jämn ranking för lagen som spelar

Det som är extra bra med denna turnering är att det är alla lag som jag har koll på och som har figurerat i mina rekommendationer på senaste tiden. Även om det inte är Tier 1 Dota så har jag mycket bra koll på lagen och har sett ALLA lagen spela minst en gång de senaste månaderna. Så jag har färsk och bra information i förväg!

Deltagande lag

Lagen som deltar är alla ganska jämna i ranking och nivå. Vissa lag sticker självklart ut. Här är listan över de deltagande lagen:

•  KZ Team
•  Luna Galaxy
•  Into The Breach
•  Level UP
•  UALEIKUMNIHAO
•  One Move
•  Ancient Tribe
•  Alliance
•  MoneyMakers
•  B8
•  StoRm
•  Ram Squad

Som sagt, jag har riktigt bra koll på många av dessa lag och jag är helt säker på att jag kommer att gå bra ur denna turnering.

Pinnacle Cup Malta Vibes teams

Hur jag kommer spela

Jag spelar med enheter, 1-10 enheter. De flesta av mina spel kommer att vara runt 1-2 enheter. Om jag hittar något riktigt bra kan det bli runt 3-5 enheter. Jag går sällan högre än så. Det viktiga är att vara vinnande på lång sikt och det uppnår jag när jag spelar på det här sättet. Det kommer att bli många spel, så vissa förluster måste man alltid räkna med. Så tänk på det och gå inte “all in” på första bästa spel. Försök att följa mina enheter och mitt spel, så kommer ni att se att det blir vinst efter detta! Oddsen jag brukar spela på ligger vanligtvis mellan 1,70-2,50 gånger pengarna. Och jag räknar med en ungefärlig vinstprocent på 70%.

En vinnande strategi

De spel jag gillar mest är ofta statistikspel. Över/under antal dödande på karta 1, över/under tid på karta 1, killshandikapp osv. Självklart kommer jag också att spela på vinnare, men just dessa spel är jag mest framgångsrik på och det har varit en vinnande strategi för mig. Så jag fortsätter med det!

Som ni ser heter turneringen Pinnacle Cup, vilket betyder att spelbolaget Pinnacle sponsrar just denna turnering. Oddsen för dessa matcher har ännu inte släppts av spelbolagen, men jag är 95% säker på att det bara är Pinnacle som kommer att ha tillgång till dessa matcher. Det är vanligt att vissa spelbolag har exklusiva rättigheter till vissa Dota-ligor, särskilt när det gäller Tier 2 Dota. Nu när Pinnacle också sponsrar denna turnering har jag svårt att se att något annat spelbolag kommer att ha tillgång till dessa matcher!

Pinnacle cup turnering malta vibes e-sport

Missa inte Pinnacle cup turneringen Malta Vibes

Så för att inte missa 11 fantastiska dagar med spel och Dota, se till att skapa ett konto hos dem så att ni är redo den 6:e september!

Personligen har jag nyligen öppnat ett konto hos dem och spelat i ungefär en månad. Jag gillar deras utbud av Dota 2 och deras linjer är riktigt starka, och oddsen är bra! Förutom det har jag inte haft några problem med sidan. Det är enkelt att registrera sig, sätta in pengar och göra uttag.

Skapa ett konto på Pinnacle här för att ta del av mina kommande speltips.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus

Håll koll på alla E-sport speltipsen här

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.