Speltips Champions League: PSV – Rangers 30/8

PSV-Rangers-champions-league-speltips

Avgörande i Holland

Med ett spektakulärt resultat i första mötet har PSV och Rangers lämnat över avgörandet till omgången i Champions League-kvalet. Duellen i Skottland utvecklades mestadels framför hemmalagets mål, som dock lyckades ta ledningen två gånger, i motsats till vad som hände på planen. Till slut slutade matchen 2-2, trots gästernas allvarliga överlägsenhet från Eindhoven.

Rangers får en uppförsbacke inför matchen

Duellen för en vecka sedan markerade också Eindhoven:s första bakslag i den nya säsongen. I föregående omgång hanterade Philips Stadion österrikiska Sturm Graz med lätthet och besegrade dem med 4-1 hemma och 3-1 borta. Samtidigt vann man även över Vitesse och Utrecht i holländska Eredivisie. Starten av denna svit skedde däremot den 4 augusti med en Super Cup-trofé i Nederländerna genom en 1-0-seger över mästarna Feyenoord.

PSV-Rangers-champions-league-speltips

Övertag i Europa

Augusti var inte så framgångsrik för Rangers, som inte övertygade särskilt mot schweiziska Servette i den tredje kvalomgången. Man vann med 2-1 i Glasgow, men blev jagade i Schweiz innan de lyckades dra till sig en 1-1-slutresultat. Under helgen besegrade Rangers Ross County med 2-0 på hemmaplan, men endast sex poäng har samlats in på tre omgångar, med den första förlusten för säsongen redan inträffad.

PSV favoriter inför mötet

PSV går in på planen som favoriter, och jag tror att de kommer att lyckas. Under de senaste åren har vi sett starka prestationer från holländska lag i Europa, men samma sak kan inte sägas om de från Skottland, vars framgångsrika ögonblick i europeiska klubblagsturneringar har varit mer sällsynta. Vi har sett ett målrikt första möte, och det har även motståndarna sett hittills i kvalet. Jag förväntar mig en hemmaseger i dagens match och förväntar mig minst 2 mål från hemmalaget.

Expekt Banner Bonus

Se andra Champions League speltips här

Speldetaljer
Odds: 1.68
PSV - Rangers
Europa - Champions League
2023-08-30 21:00
Speltips: PSV -0.75 asian lines
Stake: 2 units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.