Tankar kring Europatipset system 7/9

Europatipset-andelar-banner

Europatipset på torsdag ser ut att bli en intressant kupong med matcher från EM-kvalet, Damallsvenskan, Sydamerikanska VM-kvalet och spanska division 2,. Landskamper innebär vanligtvis att det finns tydliga favoriter på kupongen. Om man väljer att spika alla favoriterna så är chansen till 13 rätt relativt stor, men utdelningen blir inte särskilt rolig.

Istället kan det vara en bra strategi att gardera favoriterna och hitta svårare spikar för att öka vinstchanserna. Att hitta en favorit som man kan plocka bort helt kan vara till fördel. Det är dock viktigt att även med garderingar finns möjligheten att få 13 rätt när systemet lämnas in. Om man till exempel tar bort Frankrike hemma, som för närvarande är streckad till 91%, kan det påverka chansen att få full pott.

Hur tänker vi på STP?

Om vi tittar närmare på favoriterna så verkar Frankrike vara en given spik hemma mot Irland. Kolla även in speltipset från en av våra spelexperter om trippeln från EM-Kvalet. Hemmalaget rekommenderas till och med i ett speltips hos Speltipsproffs, där det förväntas minst tvåmålsseger. Skottland är tyvärr också en stark favorit borta mot svaga Cypern, så det finns ingen anledning att gardera dem.

Europatipset system förslag

Nederländerna tar emot Grekland på hemmaplan. Strecken för Nederländerna är för närvarande 73%, men förväntas stiga över 80%. Det kan kännas lite för högt och här kan det vara läge att göra en gardering för att öka utdelningen. Nästa hemmafavorit är Tjeckien mot Albanien, där gruppettan möter tvåan. Vi tror att Tjeckien är ett nummer för stort för gästerna, men för att öka utdelningen kan det vara klokt att gardera.

Europatipset med bra utdelning

Portugal hade problem borta mot Island senast. Ronaldo behövde göra segermålet i 89:e minuten för att säkra vinsten, och nu ställs de mot Slovakien på bortaplan. Kan det vara läge att gardera med ett kryss?

Argentina är naturligtvis en svår nöt att knäcka på hemmaplan för vilket landslag som helst. Ecuador kommer dock med tre raka vinster i ryggen och spelade oavgjort mot Argentina senast, även om det var på hemmaplan och för ett och ett halvt år sedan. Ändå är Argentina en av kupongens största favoriter för tillfället, med 87% streckat. Det kan vara svårt att spika både Frankrike och Argentina, så här kan det vara värt att överväga en gardering.

Svenska spel Europatipset - Stryktipset

Potentiella favoriter

Förutom favoriterna gäller det att hitta andra potentiella resultat. Kanske är Levante hemma mot Espanol en intressant match att titta närmare på? Levante är favoriter enligt oddsen, men streckas lägre. Peru har imponerat med åtta segrar och två oavgjorda på de tio senaste mötena mot Paraguay. Kan det vara läge att ta bort Paraguay som hemmalag? Colombia är också storfavoriter på hemmaplan. Kan man kanske inkludera krysset för att få till ett spännande system?

Vart kan jag få en andel?

Ja, det finns definitivt mycket att fundera över inför denna kupong. Det finns en risk för låg utdelning, men med noggrant arbete kan vi skapa ett system som har chansen att vinna en del pengar. Köp en andel och jobba tillsammans för att få in matcherna.

Vill ni ha en andel finns det andelar här som man kan ta del av. Europatipset och stryktipset blir snabbt utsålt så ta din andel innan det är slut.

Speldetaljer
Europatipset
2023-09-07 20:39
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.