Speltips Trippel: EM kvalet 7/9

Fotbolls em-kval-tyskland-2024

Trippel för EM-kvalet:

Danmark vs. San Marino:

Danmarks inledning i EM kvalet har varit mindre övertygande med en olycklig förlust mot Kazakstan, vilket har placerat dem två poäng bakom både Finland och nämnda motståndare. Trots detta är Danmark en stark kraft när de spelar på hemmaplan, med endast en förlust på de senaste tio matcherna. Det är värt att notera att de besegrade mästarna Frankrike med 2-0 här under UEFA Nations League. I detta möte förväntas Danmark dominera och kunna vinna med en bred marginal, särskilt med tanke på Finlands tidigare resultat mot San Marino.


Frankrike vs. Irland:

Frankrike har redan tagit greppet av EM kvalet i sin grupp med en imponerande fyra segrar på fyra matcher och har ännu inte släppt in ett enda mål. Deras senaste möte mot Irland slutade med en 1-0-seger till förmån för Frankrike, och de hade en betydande övertag i bollinnehav (61%). Med detta i åtanke och med Irland som inte har råd att spela för ett oavgjort resultat förväntas hemmalaget fortsätta sin dominans då Irland kommer släppa in mål.


Italien vs. Nordmakedonien:

Efter en besvikelse mot England är det nu fullt fokus på att återhämta sig för Italien. De har dessutom en stor revansch att hämta, med tanke på att det var Nordmakedonien som tidigare hindrade dem från att nå VM. Nordmakedoniens avgörande mål i den 92:a minuten i mars 2022 har lämnat djupa ärr. I detta möte förväntas Italien ta en övertygande seger och ta revansch för det tidigare nederlaget.


Fotbolls em-kval-tyskland-2024-em-kvalet

EM kvalets Trippel:

  • Danmark att göra över 4,5 mål
  • Frankrike med ett asiatiskt handikapp på -1
  • Italien med ett asiatiskt handikapp på -1

Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

Ta en titt bland våra spelbolag för att hitta fler erbjudanden!

En tanke om “Speltips Trippel: EM kvalet 7/9

  1. Pingback: Förslag och Tankar kring Europatipset 7/9 | SpeltipsProffs

Comments are closed.

Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.