Speltips: UC Dublin – Derry City

UC Dublin - Derry City Premier Division - Irland

Derry seriens bästa defensiv

Man visar sig vara en av seriens främsta defensiva enheter med den bästa försvarssiffran i ligan. På deras senaste tio inbördes möten med UCD har målskillnaden varit imponerande, 29 mål framåt och endast 4 mål bakåt, inklusive sju tillfällen då de höll nollan. Detta understryker deras defensiva stabilitet och förmåga att stänga av motståndarna.

För Derry City är det inte bara en vanlig match, utan den har extra betydelse med tanke på den kommande viktiga drabbningen mot Shamrock i nästa omgång. Tre poäng i denna match är avgörande för att bibehålla deras position i tabellen, och det innebär att de måste spela med en disciplinerad defens och undvika att släppa in onödiga mål.

Bäst mot sämst, klasskillnad avgör

Om vi granskar de senaste fem matcherna ser vi att man har bäst form med imponerande statistik på 11 mål gjorda, endast 5 insläppta och 11 poäng sammanlagt. UCD å andra sidan har haft svårt de senaste matcherna med endast 2 mål gjorda, 10 mål insläppta och en enda poäng.

Vidare har UCD misslyckats med att göra mål i sina två senaste matcher mot motstånd som rankas lägre. Detta pekar på en bristande målform och utmaningar när det gäller att bryta igenom försvarslinjer.

Sammanfattningsvis, med tanke på Derry Citys defensiva styrka, form och UCDs nyligen bekymmer framför mål, verkar det som att Derry City är det föredragna laget i denna match. En möjlig strategi skulle vara att satsa på Derry City för att vinna matchen med ett starkt fokus på att behålla en tight defensiv.

UC Dublin - Derry City Premier Division - Irland

Viktig information:

UCD

  • I de senaste 5 matcherna har UCD vunnit 0 matcher, spelat 1 oavgjord och förlorat 4 matcher.
  • Vad gäller båda lagen gör mål, har UCD i de senaste 5 matcherna 2 matcher med ”Ja” där båda lagen gjorde mål och 3 matcher med ”Nej”.
  • På marknaden för över/under 2,5 mål har UCD i de senaste 5 matcherna haft över 2,5 mål i 2 matcher och under 2,5 mål i 3 matcher.
  • UCD har gjort 2 mål i de senaste 5 matcherna och släppt in 12 mål.

Derry City

  • I de senaste 5 matcherna har Derry City vunnit 3 matcher, spelat 2 oavgjorda och förlorat 0 matcher.
  • Vad gäller båda lagen gör mål, har Derry City i de senaste 5 matcherna 2 matcher med ”Ja” där båda lagen gjorde mål och 3 matcher med ”Nej”.
  • På marknaden för över/under 2,5 mål har Derry City i de senaste 5 matcherna haft över 2,5 mål i 3 matcher och under 2,5 mål i 2 matcher.
  • Derry City har gjort 9 mål i de senaste 5 matcherna och släppt in 3 mål.

Jag har valt att spela Derry vinner och håller nollan till 1.72 på Pinnacle. Lycka till om du väljer att rygga.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus

Ta en titt in på vår bonussida för fler bonusar!

Speldetaljer
Odds: 1.72
UC Dublin - Derry City
Irland – Premier Division
2023-09-06 20:45
Speltips: Derry vinner och håller nollan
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.