Speltips Dota 2: StoRm – MoneyMakers 6/9

Dota 2 Pinnacle Cup - StoRm - MoneyMakers

Match nummer två på Pinnacle Cup-spelschemat äger också rum den 6e september klockan 14:00 mellan Dota 2-lagen MoneyMakers och StoRm. StoRm rankas för närvarande 69 medan MoneyMakers ligger på plats 237. Utifrån denna ranking är StoRm den klara favoriten inför mötet, vilket återspeglas i oddsen på 1,3 gånger pengarna för StoRm som rak vinnare och 3,2 gånger pengarna för MoneyMakers.

MoneyMakers – Brukar sno åt sig en karta!

Även om StoRm förväntas vinna matchen relativt enkelt, tror jag att MoneyMakers kommer ge dem en tuff utmaning och åtminstone ta åt sig en karta. Det är där mitt spel ligger. MM är ett lag som sällan förlorar med 2-0 i matcher. De lyckas alltid ta åt sig minst en karta, särskilt mot starkare lag. Detta kan särskilt ses i de två senaste mötena mellan lagen, där båda slutade 2-1 till StoRm.

MoneyMakers vann övertygande den andra kartan i båda mötena, trots den betydande rankinggapet på 170 platser. Detta visar på MM:s förmåga att spela bra och ta med sig minst en karta i det kommande mötet. Dessa två senaste möten spelades den 13:e och 14:e augusti, så de är fortfarande färska i minnet.

Dota 2 Pinnacle Cup - StoRm - MoneyMakers

Speltips som har högt värde

Mitt spel blir därför MoneyMakers karthandikapp 1,5+. Det innebär att de måste vinna åtminstone en bana. Jag kommer lägga 2 units på detta spel.

Observera att detta spel endast finns tillgängligt på Pinnacle, eftersom cupen sponsras av dem. Om du ännu inte har ett konto rekommenderar jag starkt att du registrerar dig via länken här för att inte missa denna och alla de kommande spelen under cupen från mig!

Länk: Pinnacle

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1,69
StoRm – MoneyMakers
E-Sport – Pinnacle Cup
2023-09-06 14:00
Speltips: MoneyMakers karthandikapp +1,5.
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.