Speltips E-sport: UAL – Team Arava 6/9

Dota 2 Esport Pinnacle cup hero

Tredje matchen i Pinnacle Cup kommer att äga rum den 6 september kl. 17.00 mellan UAL och Team Arava. UAL har en ranking på 140 i världen, men deras prestationer har varit dåliga på sistone med endast två vinster i deras senaste tio matcher. Team Arava å andra sidan har ingen ranking ännu eftersom detta är deras första rankade match som ett lag. Trots detta håller oddsen Arava som favoriter till ungefär 60-40.

Arava ett nytt lag men med kända spelare

Då jag inte har sett Arava spela ännu kan jag inte ge en direkt analys, men baserat på deras laguppställning som jag verkligen gillar och UAL:s dåliga form, så satsar jag på Arava som vinnare. Jag har två spel att föreslå, men med låg insats eftersom detta är Aravas första match.

Mitt speltips inför detta möte

Första spelet: Satsa på Arava för att vinna matchen till oddset 1,68x. Jag rekommenderar att investera 1 enhet där. Andra spelet: Satsa på -1,5 kart-handikapp för Arava till oddset 3x. Det innebär att Arava måste vinna med 2-0 i kartor. Jag rekommenderar att investera 0,5 enheter där.

Pinnacle Cup - E-sport

Dessa spel är endast tillgängliga på Pinnacle, eftersom cupen sponsras av dem. Om du inte redan har ett konto där kan du använda länken här för att registrera ett konto och inte missa denna och framtida spel under cupen.

https://speltipsproffs.se/go/pinnacle

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1,68
UAL - Team Arava
Esport – Pinnacle Cup
2023-09-06 17:00
Speltips: Arava vinst av matchen
Stake: 1 Unit
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.