Speltips dubbel: Galway, Longford, Favoriter! 8/9

Galway-bild

Spel 1: Bray Wanderers – Galway

Bray Wanderers återvänder till hemmaplan efter en övertygande 1-3-seger i First Division mot Kerry. I detta spännande möte står de nu inför Galway United, som förlorade senast mot Longford Town. Vi kommer att granska statistik, form och tidigare möten för att ge dig de bästa spelskörden.

Bray Wanderers’ Form och Målproduktion

Bray Wanderers har nyligen varit inblandade i målrika matcher, med imponerande 22 mål på de senaste sex matcherna (i genomsnitt 3,67 mål per match). Deras offensiva styrka är anmärkningsvärd, med Yousef Mahdy som nyligen stod för två mål (1′, 64′). Kan de upprätthålla denna målfest i mötet med Galway United?

Galway United’s Defensiva Utmaningar

Galway United har haft svårigheter i defensiven och släppt in mål i 5 av de senaste 6 matcherna, med totalt 7 mål insläppta. De måste förbättra sin defensiva stabilitet för att ha en chans mot Bray Wanderers.

Inbördes Mötens Historik och Tendenser

Historiskt sett har Galway United haft övertaget mot Bray Wanderers, med 4 vinster jämfört med Bray Wanderers 1 seger i de senaste mötena. Dessutom har målen haglat in i dessa matcher, med ett genomsnitt på 3,67 mål per möte.

Den senaste ligamatchen mellan lagen slutade i fördel för Galway United med en 3-0-seger. Kan Bray Wanderers vända på steken den här gången?

Speltips: Våra Rekommendationer

Jag tror det blir för tufft för Bray wanderers idag när man ska ta emot ligans starkaste lag. Jag lägger en rak 2:a i denna dubbeln till 1.38.


Spel 2: Kerry FC – Longford Town

Kerry återvänder hem efter en tuff förlust med 1-3 mot Bray Wanderers och hoppas på en stark återhämtning. Deras målskytt Yousef Mahdy (1′, 64′) kommer vara i fokus när de möter Longford Town. Vi kommer att analysera deras form, försvar och tidigare möten för att ge dig de bästa speltipsen.

Longford-bild

Kerrys Form och Försvarsprestation

Det har varit oroande tider för Kerry när det gäller deras försvar. De har släppt in mål i 6 av sina senaste 6 matcher och totalt 15 mål under den perioden. Att förbättra försvarslinjen kommer vara en prioritet för dem i denna match, och vi kommer att se om de kan vända trenden.

Longford Towns Offensiva Styrka

Longford Town kommer in i matchen med en positiv seger mot Galway United senast, där Cristian Măgerușan (30′) stod för det avgörande målet. Under de senaste 6 matcherna har Longford Town lyckats göra 11 mål, vilket visar på deras offensiva kapacitet.

Inbördes Mötens Historik och Tendenser

Senaste mötet mellan lagen ägde rum på matchdag 23 i First Division den 15/07/2023 och slutade med en seger för Longford Town med 2-1. Dessa möten har historiskt sett varit täta och målrika, och vi kan förvänta oss en spännande match även denna gång.

Speltips: Våra Rekommendationer

Longford ligger i mitten av tabellen och man ska besöka ligans sämsta lag. Kerrys försvar är helt enkelt för dåligt och en rak 2:a spelas även i denna matchen.


Totalt odds på dubbel:

Dagens dubbel spelas med 1.38 i odds på Galway och 1.47 på Longford. Det totala oddset i dagens match blir 2.04 på Leovegas.


Sidospel:

Utöver dagens dubbel så har vi även 2 spel på dessa matcher som jag kommer spela vid sidan.

Med tanke på Bray Wanderers offensiva styrka och Galway Uniteds defensiva problem kan vi förvänta oss mål i den här matchen. Här är våra spelförslag:

  • Över 2,5 mål i matchen – Det finns potential för målrika händelser. Satsa på över 2,5 mål till attraktiva odds.

Odds: 1.50

Med Kerry som behöver förbättra sitt försvar och Longford Towns offensiva styrka i åtanke, har vi följande speltips:

  • Över 2,5 mål i matchen – Med historien av målrika möten mellan lagen kan det vara fördelaktigt att satsa på över 2,5 mål.

Odds: 1.49


Få 500 kr gratisspel på LeoVegas

LeoVegas Banner bonus

För att ta del av flera bonusar kan ni besöka våra spelbolag!

Speldetaljer
Odds: 2.04
Dubbel
1st Division (Irland)
2023-09-08 20:45
Speltips: Galway + Longford vinst
Stake: 2 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.