Speltips EM: Ukraina – England 09-09

Ukraina-England Speltips em-kval

Ensidig Affär i EM-kvalifikation

På den kommande lördagen är det dags för spännande EM-kvalifikationsmatcher, och en av de mest förväntade bataljerna är mellan Ukraina och England. Detta möte förväntas bli en ensidig affär där många av besökarnas bästa spelare har återfunnit sin form och räknas som klara favoriter att besegra Ukraina. En viktig detalj att notera är att Ukraina inte har förmånen att spela på sin hemmaplan i detta möte, då matchen kommer att äga rum i Polen.

Harry-Kane-England Speltips em-kval England-Ukraina

Englands Styrka: Offensiven och Gruppens Dominans

Flera faktorer talar för Englands framgång i denna match. Englands offensiva prestationer utgör deras främsta styrka, och de har hittills vunnit samtliga fyra matcher i sin kvalgrupp. Dessutom har de skapat en imponerande målskillnad med 15 mål gjorda och endast ett insläppt. Vid senaste mötet mellan lagen segrade England övertygande med 2-0.

Stjärnspelare på besök

Dagens trupp inkluderar spelare som Harry Kane, James Maddison, Jude Bellingham och Declan Rice, som alla befinner sig i utmärkt form. Deras närvaro ger en bredare och mer kompetent trupp jämfört med Ukraina.

Speltips: Asian Handicap -1

Med alla dessa faktorer i åtanke har jag valt att placera ett spel på Asian Handicap -1 för England. Detta innebär att vinst uppstår vid en seger med mer än ett mål, återbetalning vid seger med ett mål och förlust i alla andra scenarier. Jag har satsat tre units på detta spel, och det går att hitta på Expekt.

Lycka Till Med Ditt Spel!

Med gästernas dominans och form i åtanke ser det ut som ett spännande spel att följa. Lycka till med ditt spel, och vi hoppas på en underhållande match mellan Ukraina och England i EM-kvalet.

Expekt Banner Bonus

Hämta fler bonusar bland våra spelbolag!

Speldetaljer
Odds: 1.61
Ukraina - England
EM
2023-09-09 18:00
Speltips: England -1 (Asian lines)
Stake: 3 units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.