Superettan: Landskrona BoIS – Jönköping Södra IF

Superettan Landskrona vs Jönköping

Superettan omgång 13

Det är äntligen dags för Superettan att dra igång igen, och dagens match står mellan Landskrona och Jönköping Södra på Landskrona IP. Båda lagen har haft en bra start på säsongen och förväntningarna är höga inför denna match.

Landskrona har imponerat så här långt och befinner sig för närvarande på en sjätte plats i tabellen. På hemmaplan har de presterat bra med en rad av fyra segrar, en oavgjord och en förlust. Med en målskillnad på 10-7 är det tydligt att de är starka på hemmaplan och kommer att ha fördel av att spela på sin egen arena idag.

Tufft för Jönköping på bortaplan

Å andra sidan har Jönköping Södra haft det lite tuffare på bortaplan. De befinner sig för närvarande på en fjärde plats i tabellen och har en rad av en seger, fyra oavgjorda och ingen förlust på bortaplan. Målskillnaden är 11-10, vilket visar att de har haft svårare att prestera på resande fot.

När vi tittar på historiken mellan de två lagen ser vi att båda lagen har en stark målförmåga. Under de senaste 20 matcherna har de spelat mot varandra nio gånger vardera och det har slutat med nio segrar var och två oavgjorda. Det är tydligt att det är två jämna lag som möts idag.

Underhållning i superettan

Sammanfattningsvis ser det ut som att det kommer att bli en spännande och jämn match mellan Landskrona och Jönköping Södra i Superettan. Landskrona har fördelen av att spela på hemmaplan, medan Jönköping Södra har haft svårare att prestera på bortaplan. Historiskt sett har båda lagen haft en stark målförmåga mot varandra. Det blir intressant att se vem som tar hem segern i denna match!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.63
Landskrona BoIS - Jönköping Södra IF
Sverige - Superettan
2023-07-07 19:00
Speltips: Båda lagen gör mål
Stake: 2
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.