Speltips: Malmö FF – Mjällby AIF

Malmö FF - Mjällby AIF

På söndag den 9 juli klockan 15.00 är det dags för en spännande match på Eleda Stadion mellan Malmö FF och Mjällby AIF. Malmö FF, som för närvarande befinner sig på första plats i den svenska högstaligan, allsvenskan har imponerat stort under säsongen både hemma och borta.

Kan Malmö FF fortsätta hålla sig obesegrade på hemmaplan?

När det gäller hemmamatcher är Malmö extra starka. Med en imponerande rad av sex segrar, en oavgjord och ingen förlust har de visat sin dominans på hemmaplan. Målskillnaden är imponerande 21-5, vilket visar på deras förmåga att göra mål och hålla tätt i försvaret. Det senaste hemmaförlusten inträffade så långt tillbaka som i oktober förra året.

Mjällby har haft svårt att hitta sitt spel

Mjällby å andra sidan befinner sig på den nedre halvan av tabellen på en nionde plats. De har haft svårt att hitta flyt i spelet och har en rad av två segrar, en oavgjord och tre förluster på bortaplan. Målskillnaden är 2-7, vilket visar på deras svårigheter att göra mål på bortaplan. Trots detta har de lyckats hålla det relativt tätt bakåt med endast sju insläppta mål på sex matcher.

När vi tittar på historiken mellan lagen ser vi en tydlig fördel för Malmö FF. Under de senaste 20 matcherna har Malmö vunnit tio gånger, spelat oavgjort sex gånger och förlorat fyra gånger mot Mjällby. Det är uppenbart att Malmö har haft övertaget i tidigare möten.

Så här spelar vi

Sammanfattningsvis ser det ut som att Malmö FF är det starkare laget inför matchen mot Mjällby. Med sin imponerande form och starka hemmaprestationer förväntas de ta hem segern. Mjällby har haft svårt att hitta flyt i spelet och har haft problem med att göra mål på bortaplan. Historiskt sett har Malmö haft övertaget i tidigare möten mellan lagen. Det blir spännande att se hur matchen utvecklar sig och om Malmö kan behålla sin ledning i den svenska högstaligan.

Expekt Banner Bonus

.

Speldetaljer
Odds: 1.65
Malmö FF - Mjällby AIF
Sverige - Allsvenskan
2023-07-09 15:00
Speltips: Malmö -1.0 asian line
Stake: 2
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.