Speltips: St Patricks – Cork City

St Patricks vs Cork City

St Patricks tar emot Cork City i Dublin

St Patricks är redo att möta Cork City i en spännande match på fredag den 7 juli i Dublens Richmond Park. Detta är den 23:e omgången av Premier Division, och St Patricks är för närvarande på en imponerande andraplats i ligan. Endast fyra poäng bakom serieledande Shamrock, är dagens hemmalag definitivt med i kampen om seriesegern.

St Patricks har presterat bra med en imponerande rad av åtta segrar, en oavgjord och tre förluster. Med 26 gjorda mål och bara åtta insläppta är de även ligans bästa hemmalag. Det är tydligt att de är i bra form och har en stark förmåga att göra mål.

Cork City på nedflyttningsplats

Å andra sidan befinner sig Cork City näst sist i tabellen på en nionde plats. Som bortalag har de haft det svårt med en rad av en seger, två oavgjorda och nio förluster. De har bara gjort nio mål och släppt in hela 24 mål på bortaplan. Det är uppenbart att de har haft problem med att prestera på resande fot.

Att resa till Dublin för att möta ett lag som St Patricks, som är i jakt på förstaplatsen, kommer att bli en tuff utmaning för Cork City. Särskilt med tanke på att St Patricks nyligen vann med hela 7-0 mot jumbon. Det är osannolikt att några poäng kommer att tas med hem av dagens bortalag.

St Patricks kan briljera

Sammanfattningsvis ser det ut som att St Patricks är det överlägsna laget i denna match. Med sin starka form och imponerande målskillnad förväntas de ta hem segern mot Cork City. Det blir spännande att se hur det hela utvecklar sig på fredag!

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.80
St Patricks - Cork City
Irland - Premier Division
2023-07-07 20:45
Speltips: St Patricks -1.0 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.