Speltips: Belgrano – Barracas Central

Belgrano

Belgrano möter Barracas Central: En kamp på hemmaplan

På Estadio Julio Cesar Villagra kommer Belgrano att ta emot Barracas Central den 7 juli kl. 02:30 i den 23:e omgången av Argentinska högsta ligan. Belgrano har haft svårigheter på bortaplan med fem raka förluster, men när de spelar på hemmaplan förvandlas de till ett helt annat lag.

Med en imponerande rad av 6-3-1 och en målskillnad på 12-5 på hemmaplan befinner sig Belgrano på en 9:e plats i ligan. Å andra sidan har inte heller Barracas Central imponerat på bortaplan, med nio raka matcher utan seger och fem mållösa matcher. Barracas Central återfinns för närvarande på en 16:e plats i ligan med en rad av 1-5-4 och en målskillnad på 10-17 på bortaplan.

Belgrano’s styrkor på hemmaplan:

Belgrano har visat sin styrka när de spelar på hemmaplan. Med en imponerande rad av 6-3-1 och en målskillnad på 12-5 har de varit svårslagna på Estadio Julio Cesar Villagra. Deras hemmafördel kommer att vara en viktig faktor när de möter Barracas Central, och de kommer att sträva efter att fortsätta sin imponerande form på hemmaplan.

Barracas Centrals utmaningar på bortaplan:

Barracas Central har haft svårigheter på bortaplan denna säsong. Med nio raka matcher utan seger och fem mållösa matcher har de haft svårt att hitta formen på motståndarens hemmaplan. Deras utmaningar på bortaplan kommer att sätta press på dem när de möter Belgrano, och de kommer att behöva hitta lösningar för att bryta sin negativa trend.

Historik mellan Belgrano och Barracas:

När vi tittar på tidigare möten mellan Belgrano och Barracas Central finns det ingen klar dominans från något av lagen. Resultaten har varit jämnt fördelade, vilket gör detta möte ännu mer spännande. Båda lagen kommer att sträva efter att ta hem segern och förbättra sin position i ligan.

Sammanfattning

När Belgrano möter Barracas Central på Estadio Julio Cesar Villagra är Belgrano favoriter med sin imponerande hemmaform. Barracas Central kommer att ha en tuff utmaning framför sig på bortaplan, men de kommer att kämpa för att bryta sin negativa trend. Det blir en spännande match där båda lagen kommer att ge sitt bästa för att ta hem segern.

Följ med oss den 7 juli kl. 02:30 när Belgrano och Barracas Central gör upp på Estadio Julio Cesar Villagra.

Banner No Account Bet
Speldetaljer
Odds: 1.56
Belgrano - Barracas Central
Argentina - Liga Profesional
2023-07-07 02:30
Speltips: Belgrano - Draw no bet
Stake: 3 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.