Speltips UEFA Conference League: Rosenborg – Hearts 10/8

Uefa-rosenborg-hearts-speltips

Nästa runda av UEFA Conference League tar oss till Norge där skotska Hearts gästar Rosenborg på Lerkendal. Det är en match som båda lagen ser fram emot och där det förväntas bli en spännande och målrik historia.

Rosenborg går knackigt i sin liga

Rosenborg har haft en knackig start på säsongen i den norska högstaligan, men de har äntligen fått upp farten. Laget har inte förlorat på de senaste sex matcherna i alla tävlingar och har dessutom vunnit de tre senaste matcherna. För tillfället ligger de på en åttonde plats i tabellen, men med den trupp de har och den klass de har visat tidigare så är det inte otroligt att de kommer att klättra högre upp i tabellen.

Hearts vann sin premiärmatch i Skottland

Hearts å andra sidan kommer till mötet med Rosenborg efter en vinst i premiärmatchen mot St Johnstone med 2-0. Det är dock den enda tävlingsmatchen de har spelat på flera månader, även om de har spelat tre vänskapsmatcher där resultaten inte har varit lika positiva. Det är viktigt att komma ihåg att man inte ska underskatta Hearts, då de är fullt kapabla att ställa till det för lag utanför Skottland. Men det är klart att det kan vara till Rosenborgs fördel att Hearts inte har haft någon tävlingsmatch på flera månader och att matchen spelas på Rosenborgs hemmaplan.

Uefa-rosenborg-hearts-speltips

Förväntningar inför matchen ikväll

När det gäller målskyttet förväntas det bli en målrik match. Rosenborg har noterat över 2,5 mål i fem av deras sex senaste matcher och deras två senaste kvalmatcher har totalt sett åtta mål vid fulltid. Hearts å andra sidan hade både innehavet och målchanserna för att göra fler mål än de gjorde i 2-0-segern i ligan. Det är alltså två offensivt starka lag som möts och det är inte otroligt att det kommer att bli en målrik historia.

Sammanfattningsvis kan man säga att det är en match som båda lagen ser fram emot och där det förväntas bli en jämn och målrik historia. Rosenborg har visat god form på sistone och har fördelen av att spela på hemmaplan. Hearts å andra sidan ska inte underskattas och har potentialen att ställa till det för Rosenborg. Det blir spännande att se vilket lag som tar hem segern i denna UEFA Conference League-match.

GGBet Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.82
Rosenborg - Hearts
Europa - UEFA Conference League
2023-08-10 19:00
Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.