Speltips UEFA Conference League: Legia Warszawa – Austria Wien 10/8

Legia Warsawa - Austria Wien-speltips

I kvällens kvalmatch i UEFA Conference League möts Legia Warszawa och Austria Wien. Det är en match som förväntas bli spännande och där båda lagen har visat att de har en stark offensiv.

Legia Warsawa matchfakta

Legia kommer till mötet med Austria Wien efter att ha spelat dubbelmöte mot Ordabasy. Först spelade de 2-2 på bortaplan och sedan vann de med 3-2 på hemmaplan. Laget har även visat god form i den inhemska ligan, Ekstraklasa, där de senast besegrade Chorzow med 3-0 och innan dess vann mot Lodz med samma siffror. Det är alltså inget fel på målgörandet hos Legia.

Austria Wien matchfakta

Austria Wien å andra sidan kommer från en dubbelvinst mot Borac Banja. Först vann de med 1-0 på hemmaplan och sedan vann de med 2-1 på bortaplan. Dock har de också en förlust i österrikiska Bundesliga mot Sturm Graz. I den matchen fick de tyvärr ett tidigt rött kort mot ett starkt motstånd.

Legia Warsawa - Austria Wien-speltips

Båda lagen har kvalat långt med sitt offensiva spel

När det gäller kvalet har båda lagen visat att deras offensiv fungerar och att de har anfallsspelare som kan göra mål. Det är alltså högst sannolikt att nätet kommer att hittas åt båda håll i denna match.

Sammanfattningsvis kan man säga att det är en spännande match som väntar mellan Legia Warszawa och Austria Wien i UEFA Conference League. Båda lagen har visat att de har en stark offensiv och att de kan göra mål. Det blir intressant att se vilket lag som lyckas hitta nätet fler gånger och tar hem segern i denna kvalmatch.

GGBet Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.74
Legia Warsawa - Austria Wien
Europa - UEFA Conference League
2023-08-10 19:00
Speltips: Båda Lagen Gör Mål
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.