Speltips La Liga: Almeria – Rayo Vallecano 11/8

Almeria - Rayo Vallecano - La Liga

Äntligen är det dags för starten av spanska LaLiga och först ut har vi matchen mellan Almeria och Rayo Vallecano. Det är en match som båda lagen ser fram emot och där det förväntas bli en spännande tillställning.

Almeria kämpade för att hålla sig kvar i La Liga

Almeria kämpade sig kvar i högstaligan förra säsongen och mycket har hänt under försäsongen som påverkar bedömningen inför denna match. Lagets mål förra säsongen var att hålla sig kvar i LaLiga, vilket de lyckades med under ledning av tränaren Rubi. Dock har han nu lämnat klubben och ersatts av Vicente Moreno, som tidigare har tränat Espanyol och RCD Mallorca. Almerias trupp har också stärkts med spelare som Suarez, Lopy och Gonzalez, men de har tyvärr förlorat Toure till Atalanta.

Rayo Vallecano har en ny tränare denna säsong

Rayo Vallecano har också en ny tränare inför denna säsong, då Iraola har lämnat för Bournemouth i engelska Premier League. Istället har Francisco Rodriguez, tidigare från Elche som åkte ur LaLiga förra säsongen, tagit över. Det har dock inte gått så bra för Rayo Vallecano under försäsongen, med endast en seger på fem matcher. Truppen känns också något svagare än förra säsongen, då Fran Garcia har återvänt till Real Madrid men de har fått in spelare som Lejuene, Espino och Hernandez.

Almeria - Rayo Vallecano - La Liga

Hemmaplan var en fördel förra säsongen

Båda lagen var starka på hemmaplan förra säsongen och det förväntas bli en tuff match mellan dem. Personligen tror jag att Almeria kommer att dra det längre strået denna kväll. I förra mötet mellan lagen på Power Horse Stadium vann Almeria med 3-1 och hemmalaget känns förstärkt inför denna säsong.

Sammanfattningsvis kan man säga att det är en spännande start på LaLiga med matchen mellan Almeria och Rayo Vallecano. Båda lagen har genomgått förändringar inför säsongen och det blir intressant att se hur de presterar i denna match. Jag tror att Almeria, med sin förstärkta trupp och hemmafördel, kan komma att ta hem segern i denna match. Senast Rayo besökte Almeria blev det 3-1 till hemmalaget. Det blir spännande att följa LaLiga och se vilka lag som kommer att göra bra ifrån sig under säsongen.

GGBet Banner bonus
Speldetaljer
Odds: 1.77
Almeria - Rayo Vallecano
Spanien - La Liga
2023-08-11 19:30
Speltips: Almeria - Draw No Bet
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.