Speltips E-Sport: Level UP – Nigma Galaxy 11/8

Dota 2 - Nigma Galaxy vs Level UP E-sport

Snart är det dags för en spännande match mellan Level UP och Nigma Galaxy, som kommer att äga rum klockan 12.00. Det är ett möte som både spelbolagen och jag bedömer som väldigt jämnt, trots att Nigma har en 30 platser bättre ranking än Level UP. För tillfället ligger Nigma på plats 23 på världsrankingen medan Level UP befinner sig på plats 53. Trots dessa siffror är det Level UP som har favoritskapet med oddset 1,70, medan Nigma ligger runt 2,10 i odds.

Level UP vunnit båda tidigare möten

Anledningen till detta kan troligtvis vara att Level UP har vunnit båda de tidigare mötena mellan lagen i år, med resultatet 1-0 och 2-1. Dessutom har de visat upp en imponerande form på senare tid. Å andra sidan är Nigma ett lag med en imponerande rutin, med tre erfarna spelare som har vunnit T1. På en bra dag kan de se oslagbara ut. Det är verkligen en svår match att avgöra vinnaren i. Personligen ser jag Nigma som något extra favoriter inför matchen, men jag förväntar mig ändå en jämn match som slutar 2-1 till något av lagen.

Dota 2 - Nigma Galaxy vs Level UP

Nigma Galaxy tar minst en map

Med tanke på detta har jag hittat ett riktigt bra spelvärde i över 2,5 Maps. Det innebär att något av lagen måste vinna med 2-1 för att spelet ska gå in. Med tanke på hur jämnt det förväntas bli och att båda lagen har kapaciteten att ta en match till tredje kartan, tror jag att över 2,5 Maps är ett bra spel att satsa på.

Spännande match att se

Sammanfattningsvis är det en spännande match som väntar mellan Level UP och Nigma Galaxy imorgon. Trots Nigmas högre ranking är det Level UP som är favoriter enligt oddsen. Båda lagen har visat upp bra form och har sin egen styrka. Personligen tror jag att Nigma har en liten fördel, men jag förväntar mig ändå en jämn match som slutar 2-1 till något av lagen. För de som är intresserade av spel kan över 2,5 Maps vara ett bra alternativ med tanke på förutsättningarna inför matchen. Det blir spännande att följa matchen och se vilket lag som tar hem segern.

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 2.09
Level UP - Nigma Galaxy
Dota 2
2023-08-11 12:00
Speltips: Över 2.5 maps totalt
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.