Speltips Division 1 Södra: BK Olympic – IK Oddevold 12/8

BK Olympic - IK Oddevold - Speltips - Division 1

BK Olympic står inför en tuff utmaning när de tar emot IK Oddevold på hemmaplan i den svenska Division 1 Södra. Tabellen visar att Oddevold leder ligan med 37 poäng efter 16 spelade matcher, medan Lund BK ligger tvåa med 35 poäng. Olympic imponerade senast mot Tvååker och har visat sig vara svårslagna på hemmaplan, där de även besegrade favorittippade Falkenberg med 2-1 i juni.

IK Oddevold matchfakta

Det är tydligt att Oddevold är ett lag som är svårt att knäcka för sina motståndare. De har bara släppt in fyra mål på åtta bortamatcher, vilket gör dem till det lag med den bästa defensiven i Division 1. Dessutom kommer två av seriens bästa spelare, Alexander Almqvist och kapten Kenan Mehovic, att vara tillgängliga för Oddevold i denna match. Det är uppenbart att det inte kommer att bli en enkel seger för BK Olympic, trots vad tabellen kan antyda. Jag förutspår att Oddevold kommer att ge Olympic en tuff match och tror att de kommer att ta med sig tre poäng hem.

BK Olympic - IK Oddevold - Speltips - Division 1

BK Olympic matchfakta

När det gäller BK Olympic på hemmaplan har de inte presterat särskilt bra enligt tabellen. De har bara vunnit två av sina sju hemmamatcher och ligger för närvarande på 15:e plats i tabellen, näst sist. Ängelholm ligger sist med 13 poäng.

BK Olympic har gjort 17 mål och släppt in 29 mål under säsongen, vilket ger dem en målskillnad på -12. Å andra sidan har IK Oddevold gjort 32 mål och bara släppt in 10 mål, vilket ger dem en imponerande målskillnad på 22 mål. Med bara en förlust på de 16 spelade matcherna anser jag att Oddevold har en imponerande spelstatistik inför denna match.

Toppen mot botten – spännande drabbning

Sammanfattningsvis kan vi förvänta oss en spännande och utmanande match mellan BK Olympic och IK Oddevold. Oddevold är det starkare laget enligt tabellen och deras defensiva spel har varit enastående hittills. Trots att BK Olympic har haft svårigheter på hemmaplan tror jag att de kommer att kämpa hårt för att få med sig poäng i denna match. Det blir en intressant kamp mellan två lag som båda har mycket att spela för.

Pinnacle bonus banner
Speldetaljer
Odds: 1.70
BK Olympic - IK Oddevold
Sverige - Division 1 Södra
2023-08-12 16:00
Speltips: IK Oddevold Vinst
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.