Speltips E-Sport: Level UP – Alliance 12/8

Dota 2 - Level Up - Alliance - E-sport

I detta speltips kommer vi att titta på mötet mellan Alliance och Level UP, och jag är övertygad om att vi kommer att få se över 2,5 Maps i denna match. I mitt senaste speltips lyckades jag förutspå att både Nigma och Level UP skulle göra jobbet och att över 2,5 Maps skulle inträffa, vilket också blev fallet.

Nästa Level Up match

Nu är det dags för nästa match, och den äger rum den 12:e augusti kl. 12:00. Denna gång möts Alliance och Level UP. Precis som i mitt förra speltips är Level UP favoriter i detta möte, trots att Alliance ligger 11 placeringar före dem i världsrankingen.

Denna gång är Level UP ännu större favoriter än i förra matchen mot Nigma. Oddset för en vinst för Level UP ligger på 1,44, vilket jag tycker är rättvist med tanke på deras starka prestationer. Men det är inte ett spelvärt odds i mina ögon. Anledningen till detta är att Alliance för närvarande är väldigt luriga. De är ojämna i sitt spel och presterar olika i varje match. Ena matchen spelar de dåligt, nästa match krossar de sina motståndare, och i den tredje matchen kan de prestera sämre igen.

Alliance kan vara ojämna

Det är svårt att förutse hur Alliance kommer att agera i detta möte då deras spel varierar så mycket. Jag tror att deras drafts spelar en stor roll i detta, då de skiljer sig mycket från andra lag. Antingen fungerar deras drafts bra och de tar ledningen i matchen, eller så har det precis motsatt effekt och de förlorar stort. Så att förutse en vinnare eller liknande i detta möte är skrämmande och svårt, då Level UP förväntas vinna men man vet aldrig med Alliance.

Dota 2 - Level Up - Alliance - E-sport

En analys som jag tror starkt på

Det spel jag dock känner mig säker på är över 2,5 Maps, precis som i mitt förra speltips. Jag tror att det kommer att bli en 2-1 seger för Level UP. Alliance kommer att få sin önskade draft i åtminstone en map och vinna den. Det är svårt att föreställa sig att Level UP skulle vinna med 2-0 här. Å andra sidan har jag också svårt att se Alliance överraska med en 2-0 seger. Så att spela på över 2,5 Maps till lite över dubbla pengarna känns som ett bra val.

Vilket spelbolag som erbjuder bäst valmöjligheter

Jag kommer att investera 1 unit i detta spel, och det finns tillgängligt på Expekt. Om du spelar på en sida som erbjuder över/under kills på Map 1, skulle jag också rekommendera att spela under 48,5 kills, eftersom det är linan på några av spelbolagen. Detta spel kommer också att träffa om min analys stämmer överens med hur Alliance draftar och spelar sina matcher.

Sammanfattningsvis ser jag fram emot en spännande match mellan Alliance och Level UP, och jag tror att vi kommer att få se över 2,5 Maps i denna match. Alliance är ett lurigt lag just nu, och det är svårt att förutse deras prestationer. Level UP är favoriter, men det kommer att bli en tuff match. Jag tror att det kommer att bli en 2-1 seger för Level UP, och jag investerar 1 enhet i över 2,5 Maps.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 2.04
Level UP - Alliance
E-Sport - Dota 2
2023-08-12 12:00
Speltips: Över 2.5 maps
Stake: 1 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.