Speltips Uefa Supercup: Manchester City – Sevilla 16/8

Uefa super cup Manchester city - Sevilla speltips

Uefa Supercup finalen mellan Manchester City och Sevilla lovar att bli en riktig stormatch i den grekiska staden Pireus. Båda lagen är starka och har imponerat tidigare, så förväntningarna är höga inför denna match.

Detta är en match där regerande mästarna från Champions League, Manchester City ställs inför mästarna från Europa League, Sevilla för att hitta en vinnare som världens bästa lag.

Manchester City matchfakta

Manchester City kommer till finalen med en imponerande 3-0 bortaseger mot Burnley. Det imponerande med segern var att City inte ens använde spelare som Phillips, Comez eller Grealish. Det visar på lagets bredd och styrka. Dessutom ser det ut som att försvarsspelaren Stones är tillbaka från sin skada, vilket är en stor bonus för laget. Tyvärr kommer City att sakna Debruyne i finalen, då han lämnade planen med en skada som tros hålla honom borta från spel i flera månader. Det är verkligen ett avbräck för City, då Debruyne är en av deras viktigaste spelare.

Sevilla matchfakta

Sevilla å sin sida inledde säsongen med en förlust mot Valencia, ett av förra säsongens sämre lag. Detta har skapat vissa frågetecken kring Sevillas form inför finalen. Dessutom ser det ut som att de kommer att vara utan Nianzou och Marcao, vilket är två viktiga spelare för laget. Det blir intressant att se hur Sevilla hanterar dessa avbräck och om de kan hitta tillbaka till vinnarspåret.

Uefa super cup Manchester city - Sevilla speltips

Imponerande prestation inför Uefa Supercup

En fråga som kan uppstå är hur mycket Manchester City värderar denna match, med tanke på att de har en viktig match mot Newcastle bara några dagar senare. Det är möjligt att City kanske inte satsar fullt ut i finalen för att spara krafter inför den kommande matchen. Å andra sidan förväntar jag mig inget annat än att City går ut och visar varför de är världens bästa lag. De har en stark trupp och kommer säkerligen att göra allt för att vinna även denna titel.

Sammanfattningsvis ser jag fram emot Supercupens final mellan Manchester City och Sevilla. Båda lagen har sina styrkor och svagheter, men jag förväntar mig en riktigt spännande och underhållande match. Manchester City kommer med en imponerande seger i bagaget och en stark trupp, medan Sevilla har något att bevisa efter sin inledande förlust. Det blir intressant att se vilket lag som lyckas ta hem segern och titeln som Supercupens mästare.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.60
Manchester City - Sevilla
Europa - Uefa Super Cup
2023-08-16 21:00
Speltips: Manchester City -1 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.