Speltips UEFA Conference League kval: Az Alkmaar – Brann 24/8

Az Alkmaar - Sk Brann Europa conference League final

Az Alkmaar tar emot gästerna Brann på AFAS Stadion i Nederländerna. Hemmalaget är rättvisa favoriter med sin erfarenhet av spel på europeisk nivå och Brann är ett lag på uppgång. Matchen är en final match för att ta sig vidare

Az Alkmaar Playoff final

AZ Alkmaar och SK Brann möts på AFAS Stadion i första matchen av UEFA Europa Conference League playoff på torsdag. Det nederländska Eredivisie-laget går in i matchen med en svit på sju raka segrar och kommer att försöka hålla den positiva trenden igång.

AZ Alkmaar säkrade två segrar i sina två inledande matcher i Eredivisie-säsongen 2023-24 på söndag när de besegrade Waalwijk med 3-1 på Mandemakers Stadion.

En motståndare kvar för att kvalificera sig

Detta följde en 2-0-seger över Santa Coloma den 17 augusti, vilket innebar att Pascal Jansens lag vann med totalt 3-0 över det andorranska laget i den tredje kvalomgången av Conference League.

AZ har nu vunnit sina senaste sju matcher i alla tävlingar, sedan en 1-1-match mot Norwich City när lagen möttes under försäsongen.

Az Alkmaar - Sk Brann Europa conference League final

Brann har kämpat men ändå tagit sig vidare

Å andra sidan säkrade Brann två raka segrar i den norska Eliteserien i helgen när de krossade Aalesunds med 5-1 på hemmaplan.

Innan dess vann Eirik Hornelands lag med 2-0 över HamKam den 6 augusti, vilket avslutade deras två matcher långa förlustsvit i Eliteserien.

Mellan de två ligasegrarna tog sig Brann vidare från den tredje kvalomgången av Conference League genom att vinna med knappa 4-3 över två matcher mot Arouca.

Sett till lagen i helhet så är Alkmaar det mer rutinerade laget som är vana vid tufft motstånd. Kan Brann erbjuda detta eller är detta?

Spännande match ikväll 👌🏻

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1.70
Az Alkmaar vs Brann
Europa - UEFA Conference Leauge
2023-08-24 20:45
Speltips: Az Alkmaar -1 asian handicap
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.