Speltips La Liga: Celta Vigo – Real Madrid 25/8

Celta Vigo vs Real Madrid LaLiga Speltips

Vi beger oss mot Spanien och omgång nummer tre av La Liga. Celta Vigo tar emot Real Madrid på Estadio de Balaidos i Vigo. Matchen börjar 21:30 och kommer vara en spännande match att följa.

Celta Vigo matchfakta

Precis som förra säsongen började Celta med en förlust och en oavgjord match i de två första omgångarna. Celta förlorade med 2-0 hemma mot Osasuna, men fick en poäng efter en 1-1-match mot Real Sociedad i San Sebastian. I båda matcherna spelade Celta medelmåttigt, och kvitteringen mot Real Sociedad kom först på tilläggstid när Oscar Mingesa utnyttjade en hörna.

Trots att de spelade utan en klassisk central anfallare hade Real Madrid inga problem att göra mål och inledde säsongen med full pott. Det vita baletten besegrade Athletic Bilbao med 2-0 i första omgången och vann förra helgen med 3-1 mot Almeria, trots att de släppte in det första målet redan i den andra minuten.

Real Madrid matchfakta

En nyckelfigur sedan säsongens start för Real Madrid har varit nyförvärvet Jude Bellingham. Engelsmannen har varit inblandad i nästan alla lagets anfall och har redan bidragit med 3 mål och 1 assist. Speciellt mot Almeria var Bellingham mycket aktiv i offensiva positioner när han avlossade 6 skott mot motståndarnas mål och hade 3 assistförsök, varav Vinicius förverkligade en av dem.

I vilket fall som helst kan inte Celta mäta sig med Real Madrid för tillfället, eftersom skillnaden i klass och individuell kvalitet mellan de två lagen är enorm. Dessutom har Real Madrid vunnit sex raka matcher mot denna motståndare. Alla andra resultat än seger för gästerna skulle vara en överraskning. Jag kommer att leta efter högre odds och mitt huvudförslag för matchen är att Jude Bellingham än en gång kommer att göra avtryck. Engelsmannens prestation är för bra för att ignorera när han är i storform. Med Celta tillbakadraget på sin egen planhalva kommer Jude Bellinghams inkluderingar längst bak att vara avgörande.

Celta Vigo vs Real Madrid LaLiga Speltips

En avgörande nyckelspelare

Å andra sidan har Real Madrid startat säsongen på bästa möjliga sätt med två segrar. Trots att de saknar en traditionell central anfallare har de haft inga problem att göra mål. En nyckelfigur för dem har varit nyförvärvet Jude Bellingham, som redan har bidragit med flera mål och assist. Hans närvaro på planen har varit avgörande för Real Madrids offensiva spel.

När det gäller historiken mellan dessa två lag har Real Madrid varit överlägsna. De har vunnit sex raka matcher mot Celta och har en betydligt bättre trupp och individuell kvalitet. Det kommer att vara en stor utmaning för Celta att kunna matcha Real Madrids nivå.

Vilka utmaningar har Celta Vigo inför matchen

För att kunna utmana Real Madrid måste Celta förbättra sitt spel och vara mer effektiva i anfallsspelet. De behöver också vara disciplinerade i försvarsspelet och undvika att ge bort enkla målchanser till motståndarna.

Ett intressant inslag i matchen kommer att vara Jude Bellinghams prestation. Han har varit i strålande form och har varit inblandad i nästan alla av Real Madrids anfall. Hans närvaro på planen kommer att vara avgörande för lagets framgång.

Sammanfattning av speltipset

Sammanfattningsvis är Real Madrid favoriter inför mötet med Celta. De har en bättre trupp och har haft en imponerande start på säsongen. Celta behöver förbättra sitt spel om de vill ha en chans att ta poäng i denna match. Jude Bellingham kommer att vara en nyckelfigur för Real Madrid och kan göra avtryck i matchen.

Unibet banner bonus sportsbook recension
Speldetaljer
Odds: 1.78
Celta Vigo - Real Madrid
Spanien - LaLiga
2023-08-25 21:30
Speltips: Real Madrid Vinst
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.