Speltips Ligue 1: Nantes – Monaco 25/8

Ligue 1 - Nantes - Monaco - Speltips

Vi tar och beger oss mot Frankrike och tittar närmare på Ligue 1 som drar igång omgång 3. Nantes tar emot Monaco i Stade de la Beaujoire i Nantes.

Nantes matchfakta

Nantes inledde säsongen med två förluster, efter att ha förlorat med 2-0 borta mot Lille förra helgen. Trots att Kanariefåglarna hade en man mer på planen under de sista minuterna fortsatte Mastiffarna att vara det farligare laget. Jag måste dock påpeka att Nantes gjorde en kvittering när ställningen fortfarande var 1-0, men den ogiltigförklarades av VAR.

Monaco matchfakta

Monaco bekräftade förväntningarna om att de kommer att vara ett av de lag som gör flest mål i Ligue 1 även denna säsong. I förra mästerskapet ledde det inte till framgång för Monegaskerna, som trots att de gjorde 70 mål (andra plats i den här indikatorn bakom PSG) slutade på sjätte plats.

Monaco har sex poäng efter en imponerande 4-2-vinst borta mot Clermont och 3-0 hemma mot Strasbourg. Även om Patrick Vieira var tränare för Crystal Palace i Premier League såg vi sällan hans lag släppa in så många skott på mål, vilket gör Monacos framgång ännu mer speciell i mina ögon. Takumi Minamino kommer uppenbarligen att ha en ledande roll den här säsongen och har hittills återbetalt Adi Hütters förtroende med 2 mål och 2 assist, vilket nästan motsvarar hans bidrag förra säsongen.

Ligue 1 - Nantes - Monaco - Speltips

En mindre bra prestation av Nantes

Trots den överflöd av talang framåt har Nantes underpresterat och jag förväntar mig att deras målproblem kommer att fortsätta. Kanariefåglarna blev till och med utspelade av Toulouse i sin första hemmamatch för säsongen, och jag ser inte hur de ska klara av Monacos starka spel. Förra mästerskapet var Monegaskerna det tredje bästa bortalaget i Ligue 1, med 10 vinster, och jag förväntar mig att de till och med ska förbättra sin prestation den här säsongen.

Sammanfattning av speltips

I sammanfattning förväntar jag mig att Monaco kommer att ha övertaget i mötet med Nantes. Med deras starka offensiv och Nantes underprestationer är det svårt att se något annat än en seger för Monaco. Jag tror också att Takumi Minamino kommer att spela en viktig roll och bidra till Monacos målproduktion. Det är ett bet som kan ge högre odds och är värt att överväga. Kom dock ihåg att spel bör vara roligt och ansvarsfullt, så satsa bara det du har råd att förlora.

Bethard Sport bonus 980x240
Speldetaljer
Odds: 1.75
Nantes - Monaco
Frankrike - Ligue 1
2023-08-25 21:00
Speltips: Monaco över 1.5 mål
Stake: 2 Units
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.