Speltips E-sport: Team BDS – SK Gaming 26/8

Team BDS - SK Gaming E-sport Speltips - LoL

Idag är det lördag och slutspelet i den Europeiska League of Legends-scenen är igång. En spännande match väntar där Team BDS och SK Gaming möts. Det står en plats på spel för att kvalificera sig till världsmästerskapet, och båda lagen kan inte råd att göra misstag eller ta större risker.

Vilka lag är det som möts?

Låt oss ta en närmare titt på vilka dessa lag är. Både BDS och SK Gaming har varit med i LEC (League of Legends European Championship) under en tid och har överraskat genom att ta sig till säsongens final. De har vunnit mycket genom att dra nytta av andra lags misstag, snarare än att vara i förarsätet och dominera spelet. Båda lagen har också en tydlig spelstil och är väldigt fokuserade på att spela för sin bot hypercarry, en hjälte som blir starkare ju längre matchen går. Inför dagens match är det mycket på spel, och det är viktigt för lagen att inte låta nerverna ta över och göra förhastade misstag.

Team BDS - SK Gaming E-sport Speltips - LoL

Välja hjältar med omsorg

När det gäller speltips för matchen tror jag att båda lagen kommer att spela säkert och välja stabila strategier i sina drafts, det vill säga val av hjältar. Detta kommer att leda till att den första kartan kommer att pågå under en lång tid och avgöras sent i matchen. Mot bakgrund av detta rekommenderar jag att satsa på att karta 1 kommer att pågå i över 32 minuter.

Vilket speltips väljer vi?

Att spela på längre speltid för karta 1 är ett intressant alternativ eftersom båda lagen har en tendens att spela långsamt och vara försiktiga i sina strategier. Detta kan leda till en lång och taktisk match där båda lagen försöker bygga upp en fördel över tiden istället för att ta stora risker tidigt i matchen. Det är viktigt att komma ihåg att i League of Legends kan en enda misstag eller en välplacerad spelaraktion ändra hela dynamiken i matchen, så det är alltid spännande att följa med på dessa tävlingar.

För att sammanfatta mitt speltips för matchen mellan Team BDS och SK Gaming rekommenderar jag att satsa på att karta 1 kommer att pågå i över 32 minuter. Det är en strategi som tar hänsyn till lagen spelstilar och deras tendens att spela långsamt och säkert. Kom dock ihåg att spel bör vara roligt och ansvarsfullt, så satsa bara det du har råd att förlora.

Expekt Banner Bonus
Speldetaljer
Odds: 1.86
Team BDS - SK Gaming
E-sport: LEC - LoL
2023-08-26 18:00
Speltips: Map 1: Över 32 minuter
Stake: 1 Unit
Status: Match ej börjat
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.