Speltips Championship: Rotherham – Licester 26/8

Rotherham - Leicester - Championship

I den fjärde omgången av Championships möter Rotherham United Leicester City på Aesseal New York Stadium i Rotherham.

Vad förväntar vi oss av denna match?

Rotherham har inlett säsongen med två förluster och en oavgjord match. I den första matchen blev de överkörda av Stoke med 4-1 och fick även ett rött kort. Sedan dess har det sett lite bättre ut, men långt ifrån bra. Med en rad av 0-1-2 och en målskillnad på 4-8 befinner sig Rotherham på en 22:a plats i tabellen och i riskzonen för nedflyttning. Det verkar vara ett tandlöst hemmalag med tydliga problem och brister, särskilt då en försvarare har högst förväntat mål (XG) i laget.

Ett lag som hör hemma i högre liga

Leicester åkte ur Premier League förra säsongen och det märks att de är ett lag som är “för bra” för att spela i Championship. De har endast vunnit under denna säsong och har ingen oavgjord eller förlust. Med en målskillnad på 5-2 befinner de sig på en andra plats i tabellen, bara ett mål bakom serieledande Ipswich.

Rotherham - Leicester - Championship

Följ matchen i facebook gruppen tillsammans med oss!

Blir det en en bekväm seger?

För att hitta senaste och enda gången Rotherham plockade tre poäng från Leicester måste vi gå tillbaka till 2008. Just nu verkar Leicester vara flera storlekar för stora för Rotherham, och en relativt enkel seger förväntas. Kommer det att bli mer än en uddamålsseger? Ja, det förväntar jag mig.

Sammanfattningsvis förväntar jag mig att Leicester City kommer att dominera matchen mot Rotherham United. Med sin överlägsna form och kvalitet på spelartruppen förväntas de ta en bekväm seger. Det är möjligt att det blir mer än en uddamålsseger, med tanke på Rotherhams svårigheter och Leicesters starka prestationer hittills. Det är viktigt att komma ihåg att fotboll är en osäker sport och att resultat kan överraska, så var alltid medveten om riskerna när du spelar.

Pinnacle Sports -Välkommen bonus
Speldetaljer
Odds: 1.78
Rotherham - Leicester
England - Championship
2023-08-26 16:00
Speltips: Leicester -0.75 Asian Handicap
Stake: 2 Units
Status: Vinst
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.