Speltips Championship: Ipswich – Leeds 26/8

Ipswich - Leeds Speltips Championship

I Championships fjärde omgång möts Leeds och serieledande Ipswich town på Portman Road Stadium.

Ipswich matchfakta

Ipswich befinner sig på första platsen i tabellen och är obesegrade med en rad av 3-0-0 och en målskillnad på 5-1. Efter att ha kvalificerat sig från League One förra våren har de klättrat upp i ligorna och har nu chansen att återvända till det engelska finrummet, Premier League, efter 22 år. Säsongen har börjat riktigt bra för Ipswich, med segrar mot Sunderland, Stoke och QPR.

Leeds matchfakta

Leeds har inte imponerat i början av denna säsong och har endast lyckats plocka upp 2 poäng på 3 matcher. Med en rad av 0-2-1 och en målskillnad på 3-4 befinner de sig på en 19:e plats i tabellen. Efter en dålig säsong i Premier League förra våren blev de nedflyttade till andraligan, och nu måste de göra något för att undvika ytterligare nedflyttning till League One.

Ipswich - Leeds Speltips Championship

Historik mellan lagen

Om vi tittar på historiken mellan lagen är det tydligt att Leeds endast har lyckats ta 3 poäng en gång under sina 9 senaste besök på Ipswich. Med tanke på formen hos båda lagen är Ipswich rättvisa favoriter inför dagens match.

Det är en intressant match mellan ett lag som precis har kommit upp från League One och ett lag som just har kommit ner från Premier League. Vem kommer att vinna? Det är svårt att säga med säkerhet, men med tanke på Ipswichs starka start på säsongen och Leedss svårigheter kan man förvänta sig att Ipswich har fördel i matchen.

Sammanfattning av speltips

Sammanfattningsvis förväntas Ipswich vinna dagens match mot Leeds. Med sin obesegrade rad och starka form är de favoriter att ta tre poäng. Leeds behöver verkligen förbättra sitt spel om de vill undvika ytterligare problem i ligan. Det är alltid spännande att se hur lag från olika divisioner möts, och denna match är inget undantag. Kom dock ihåg att fotboll är en osäker sport och att resultat kan överraska, så var alltid medveten om riskerna när du spelar.

Speldetaljer
Odds: 1.73
Ipswich - Leeds
England - CHampionship
2023-08-26 16:00
Speltips: Ipswich – Draw No Bet
Stake: 2 Units
Status: Förlust
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.