Speltips premier league: Chelsea – Luton 25/8

Speltips Chelsea Luton Premier League

På fredag börjar den tredje omgången av Premier League med en match på Stamford Bridge. Chelsea tar emot nykomlingarna Luton. Chelsea har spenderat över 1 miljard pund sedan Todd Bohely tog över, men har ännu inte vunnit denna säsong. Luton är nykomlingar i ligan med en trupp som inte håller Premier League-nivå.

Chelsea har spelat bättre än resultaten visat

Jag känner på mig att det blir en storseger för Chelsea. Chelsea har haft en dålig start och har börjat säsongen med en oavgjord och en seger. Mot Liverpool var de bättre under stora delar av matchen, men det slutade oavgjort, vilket kan anses som ett respektabelt resultat. Mot West Ham borta i den andra omgången var Chelsea klart bättre, men förlorade ändå med 3-1 även efter att West Ham fått rött kort. Spelet har varit bättre än resultaten visar. Man har haft extremt stora chanser men har haft svårt att få bollen i mål.

Luton håller inte Premier League-nivå

Luton lyckades överraskande nog att avancera till Premier League förra säsongen. Detta var chockerande för många och en stor bedrift för dem. I år har de värvat 10 spelare, men de flesta har kommit på fri transfer. Totalt sett håller inte truppen Premier League-nivå. Dessutom var de ganska dåliga mot Brighton i den första omgången, där de förlorade med hela 4-1 där deras mål kom från en straff. De skapade inte så många chanser i övrigt under matchen. Det är värt att notera att deras match mot Burnley i den andra omgången blev uppskjuten, så de har haft två veckors spelvila snart. Men jag tror inte det hjälper dagens resultat.

Speltips Chelsea Luton Premier League

Sammanfattning

Chelsea har varit mycket bättre än resultaten visar. De har köpt många nya och bra spelare som behöver lite tid att lära känna varandra och skapa relationer. Känslan är att Chelsea vill slå tillbaka efter förlusten mot West Ham. De kommer att ta med sig att de spelade över West Ham i den matchen och använda det som inspiration för att besegra Luton. Inte bara kommer de att vinna, utan jag tror att de kommer att dominera Luton på Stamford Bridge.

Nu behöver de bara en match där de faktiskt omvandlar chanserna till mål. Att möta ett Luton-lag som släppte in 4 mål mot Brighton och har ett xGA (förväntade mål mot) på 1,91 tror jag är den perfekta matchen för det. Det är också svårt att föreställa sig att Luton kommer att kunna göra mål mot Chelsea. Speciellt på hemmaplan. Därför är mitt spel Chelsea Asian handicap -2.

Betsson banner bonus post
Speldetaljer
Odds: 2.18
Chelsea - Luton
England - Premier League
2023-05-25 21:00
Speltips: Chelsea -2,0 (Asian Lines)
Stake: 2 Units
Vi använder cookies på den här sidan för att förbättra din användarupplevelse. Genom att använda speltipsproffs.se lämnar du ditt samtycke till det.